Τρίτη 11 Μαϊου

39553

Για το Σάκη Ρουβά…

“Όταν είσαι απολυμένος, κάτι πρέπει να βρεις να κάνεις. Αφού δεν βρήκα κανέναν καλύτερο, βρήκα τον εαυτό μου. Η δουλειά μου εμένα με τρέφει, μου δίνει ζωή, έχω συνδυάσει την πλάκα μου με τη δουλειά μου”.

Για τη Ρούλα Κορομηλά…

“Είμαι ενήμερος για τις κριτικές. Τη βρίζουν πολύ χυδαία. Και απόλυτο δίκιο να είχανε, είναι πολύ άνανδρο και χυδαίο να μιλάς έτσι για μια γυναίκα η οποία έχει τόσο μεγάλες και πολυετείς επιτυχίες στην τηλεόραση, είναι μέρος της ιστορίας της ελληνικής τηλεόρασης, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια γυναίκα που πέρασε μια αρρώστια που την έφερε πολύ κοντά στο θάνατο. Και είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί την είχα 3 μήνες στο σπίτι μου καιτην περιποιούμουν όταν δεν μπορούσε να βγει και να κουνηθεί. Όταν μια γυναίκα προσπαθεί να ορθοποδήσει, και να μην μας αρέσει, κι έχουμε δικαίωμα να μην μας αρέσει, δεν έχουμε το δικαίωμα να τη βρίζουμε χυδαία, ως προς την ηλικία της, την εμφάνισή της, και να τη χαρακτηρίζουμε παρωχημένη, ξεφτιλισμένη και τέτοια. Το θεωρώ πάρα πολύ άνανδρο, αναξιοπρεπές, και όποιος το κάνει με αυτόν τον τρόπο, θεωρώ ότι είναι χυδαίος. Και όλα εδώ πληρώνονται”.

Για την Ελένη Μενεγάκη…

“Η Ελένη δεν χρειάζεται μάνατζερ, είναι πολύ ευφυής γυναίκα, που κάνει πολύ προσεκτικά βήματα, την εκτιμώ τρελά και αν ήταν να είναι κάποιος μάνατζερ σε κάποιον, θα ήθελα να είναι η Μενεγάκη μάνατζέρ μου και όχι εγώ της Μενεγάκη”.