ΥΛΙΚΑ

2 κ.σ. ελαιόλαδο

2 κούπες κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες

1 και 1/2 κ.γ. καφέ ζάχαρη

2 κ.σ. μπαλσάμικο

μία πρέζα κόκκινο πιπέρι

1 κούπα τυρί ρικότα (μοιάζει με το ανθότυρο)

6 – 8 λεπτές φέτες προσούτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε μία κουταλιά σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και ρίξτε το κρεμμύδι και τη ζάχαρη. Σωτάρετε για περίπου 16 λεπτά. Προσθέστε το πιπέρι και το μπαλσάμικο. Σωτάρετε για 1-2 λεπτά ακόμη.

Στο μεταξύ προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμού. Απλώστε σε ένα ταψί τη ζύμη που έχετε φτιάξει. Βάλτε τη σάλτσα κρεμμυδιού, από πάνω το ρικότα και τελευταίο το προσούτο.

Ψήστε στο φούρνο για 10-12 περίπου λεπτά.