ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλη χούφτα τριμμένη παρμεζάνα

500 γρ. λιωμένο τυρί μασκαρπόνε

100 γρ. τυρί taleggio τριμμένο

Ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια

Μια χούφτα ψιλοκομμένα καρύδια

180 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο

αλάτι και μαύρο πιπέρι

20 γρ. φρέσκο φασκόμηλο

βούτυρο

1 πακέτο κανελόνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.

Αναμείξτετη μισή παρμεζάνα, το μασκαρπόνε, το taleggio, το ξύσμα λεμονιού και το χυμό, και τα καρύδια.

Βάλτε στην άκρη το 1 / 4 του μείγματος και ανακατέψτε το υπόλοιπο με το σπανάκι.

Τηγανίστε το φασκόμηλο σε καυτό βούτυρο και ρίξτε το μισό στο μείγμα του σπανακιού. Κρατήστε το υπόλοιπο.

Βάλτε μια καλή κουταλιά από το μείγμα τυριού και σπανακιού σε κάθε κανελόνι.

Βάλτε τα κανελόνια σε ένα ταψί, καλύψτε τα με το υπόλοιπο μείγμα τυριού, ρίξτε 1 / 4 ποτηριού νερό και πασπαλίστε με την υπόλοιπη παρμεζάνα και το φασκόμηλο.

Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 20 λεπτά.