Μετά τις απανωτές φωτογραφίες που έδειχναν την Άννα Δρούζα να έχει πάρει κιλά και να έχει χάσει την παλιά της σιλουέτα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κλείσει τα στόματα και να κάνει μέρα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Που καλύτερα από την λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων της Κηφισιάς, όπου κάθε Δευτέρα απόγευμα την στείνουν οι παπαράτσι και περιμένουν τις συνήθεις ύποπτες, Ελένη Μενεγάκη, Ράνια Θρασκιά κ.λ.π.

Η Άννα με εφαρμοστό λευκό μακό φόρεμα που διαγράφει όλες τις ατέλειες μας έδειξε ότι δεν έχει πάρει πια τόσα πολά κιλά και ότι παραμένει αρκετά κομψή, τόσο όσο να μπορεί να φορέσει το εν λόγω ένδυμα.

Επίσης με αυτή την κίνηση η 44χρονη παρουσιάστρια μας επιβεβαίωσε ότι είναι πιστή οπαδός της υγιεινής διατροφής.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου στη βιολογική λαϊκή αγορά της Κηφισιάς να ψωνίζει φρούτα και λαχανικά.

«Η προτεραιότητα της Άννας ήταν και παρμένει η κόρη της. Εξακολουθεί πάντα να φροντίζει προσωπικά για το καθημερινό διατροφικό μενού της 10χρονης Αριάδνης. Επιλέγει ότι πιο φρέσκο και θρεπτικό για τη σωστή ανάπτυξη της» αναφέρει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Διαβάστε περισσότερα στο OK που κυκλοφορεί!