Φεστιβάλ Βενετίας: Δείτε όλες τις λαμπερές εμφανίσεις..

Δημοσιεύθηκε @ 5/09/2011 στις 17:43 | Κατηγορία: Celebrity News από

Το 64ο κινηματογραφικό Φεστιβάλ ταινιών έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή (2 Σεπτεμβρίου) στη Βενετία. Μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί που έχουν παρευρεθεί είναι πάρα πολλοί, ανάμεσα στους οποίους και η Gwyneth Paltrow, η Kate Winslet, η Monica Bellucci, η Evan Rachel Wood η Keira Knightly, ο Michael Fassbender και ο James Franco.

Τη Δευτέρα (5 Σεπτεμβρίου) ο Colin Firth παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ για το photocall της ταινίας Tinker, Tailor, Soldier, Spy”.


Ο James Franco παρευρέθηκε στο photocall και στην πρεμιέρα της ταινίας “Sal”, το Σάββατο και την Κυριακή (3 και 4 Σεπτεμβρίου).

Ο ηθοποιός Michael Fassbender εμφανίστηκε την Κυριακή (4 Σεπτεμβρίου) στο photocall της ταινίας “Shame”.

Με μία μαύρη τουαλέτα Valentino εμφανίστηκε η Monica Bellucci στην πρεμιέρα της ταινίας  ‘Un Ete Brulant’.

Η Gwyneth Paltrow εθεάθη στην πρεμιέρα της ταινίας Contagion φορώντας μία υπέροχη μπεζ τουαλέτα και κοσμήματα Bulgari.


Την προηγούμενη μέρα η Gwyneth βρέθηκε στο Φεστιβάλ για το photocall της ταινίας Contagion φορώντας ένα υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα Prada.

Η Kate Winslet πήγε στο Φεστιβάλ φορώντας ένα μαυρο-ασπρο φόρεμα Stella McCartney για την πρεμιέρα της ταινίας της Mildred Pierce.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας Mildred Pierce φορώντας τουαλέτα Alessandra Rich, παπούτσια Christian Louboutin, τσαντάκι Ferragamo και κοσμήματα Bulgari.

Η Evan Rachel Wood εμφανίστηκε την προηγούμενη μέρα στο photocall της ταινίας Mildred Pierce.

Η Keira Knightley εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας A Dangerous Method φορώντας μία υπέροχη τουαλέτα Valentino.

Την προηγούμενη μέρα η Keira εμφανίστηκε στο photocall της ταινίας A Dangerous Method φορώντας φόρεμα της ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou.


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,