Πώς καταφέρνει η Miranda Kerr να διατηρεί, εκτός από την εξωτερική της ομορφιά, και την εσωτερική?

Η Miranda και ο σύζυγός της, Orlando Bloom, εξασκούν ένα γιαπωνέζικο είδος Βουδισμού, τον οποίο το μοντέλο μάθαινε από πολύ μικρή ηλικία. Σε συνέντευξή της η Miranda έχει πει: “Κάνω Nichiren Buddhism, διαλογισμό και γιόγκα. Η εσωτερική ηρεμία και ομορφιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ γι’αυτό, αλλά αυτό που θα πω είναι πως με προσγειώνει και με βοηθάει να είμαι πολύ συγκεντρωμένη”.

Γιόγκα: Έχει διδαχθεί την hatha γιόγκα για περισσότερα από 10 χρόνια και λέει: “Η γιόγκα είναι πολύ σημαντική για μένα. Την κάνω πάρα πολύ καιρό και είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο”.

Διαλογισμός και θετικές δηλώσεις: “Μέσα από τη γιόγκα, άρχισα να ενδιαφέρομαι για το διαλογισμό και τις θετικές δηλώσεις. Η αγαπημένη μου είναι: “Είμαι ένα ζωντανό ον γεμάτο αγάπη και φως””.

Η Miranda Kerr ταξιδεύει πολύ και επειδή θέλει να είναι φρέσκια μετά από τα ταξίδια της, πίνει πολύ νερό και χυμό noni πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πτήση ενώ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προσπαθεί να κάνει γιόγκα, διαλογισμό ενώ ακούει και Deepak Chopra στο iPod και συγκεντρώνεται στην αναπνοή της… όλα αυτά την αναζωογονούν.