Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Health”, η Eva Longoria μίλησε για την απώλεια βάρους την περίοδο που πήρε διαζύγιο από τον μπασκετμπολίστα Toni Parker.

Η 36χρονη ηθοποιός είπε:

“Θυμάμαι μετά το διαζύγιό μου, είχα αδυνατίσει τόσο και όλοι μου έλεγαν πως έδειχνα τέλεια. Ήταν πιθανότατα η πιο ανθυγιεινή περίοδος της ζωής μου. Ήταν αστείο γιατί όλοι έβλεπαν έναν πολύ υγιή άνθρωπο. Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου και ο κόσμος έλεγε πως ποτέ δεν έδειχνα καλύτερα. Τώρα όμως έχω ένα υπέροχο διαιτολόγιο και πρόγραμμα γυμναστικής”.


Αυτό που μας έκανε όμως μεγαλύτερη εντύπωση είναι η δήλωση που έκανε για το πόσο γρήγορα ξεπέρασε το χωρισμό της.

Είπε λοιπόν:

“Ήταν τόσο αστείο γιατί δεν έπεσα σε κατάθλιψη. Ειδικά μετά το διαζύγιό μου, όλοι μου έλεγαν “Πόσο γρήγορα επανήλθες!” και εγώ απαντούσα “Απλά δεν αφήνω να με πάρει από κάτω όλο αυτό. Κάτι υπέροχο με περιμένει στην επόμενη γωνία, ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί”“.

Αυτό το τελευταίο θέλω να θυμάστε όσοι και όσες έχετε χωρίσει πρόσφατα και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε το χωρισμό σας. Μην ξεχνάτε ποτέ πως η ζωή είναι ωραία και να την αφήσετε να σας δείξει τα μονοπάτια της είναι σίγουρο πως θα σας εκπλήξει.. πάντα ευχάριστα!!