Για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Prestige φωτογραφήθηκαν η Kim και η Khloe Kardashian και μίλησαν μεταξύ άλλων και για τη νέα τους σειρά μακιγιάζ.

Τι λέει η Kim για τη νέα σειρά μακιγιάζ των αδερφών Kardashian;

“Οπωσδήποτε θα περιλαμβάνει μάσκαρα. Είμαστε ειδικές στη μάσκαρα και είμαστε και πολύ παθιασμένες. Και θα έχουμε και πολλά προϊόντα για λάμψη. Και μάλιστα θα σας μάθουμε και πώς να τα χρησιμοποιείτε, πώς να βάψετε την εσωτερική γωνία του ματιού ή πώς να βάψετε τα χείλη σας για να φαίνονται μεγαλύτερα. Θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά που έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια”.


Τι λέει η Kim για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να ντυθεί μία γυναίκα με καμπύλες:

“Νομίζω πως πρέπει να ξέρεις πολύ καλά το σώμα σου. Όλοι έχουν κάποιο σημείο πάνω τους που δεν τους αρέσει και θέλουν να κρύψουν και κάποιο άλλο που τους αρέσει και θέλουν να το αναδείξουν. Έτσι, έχει να κάνει με το τι θέλεις να δείξεις και τι όχι. Αν για παράδειγμα έχεις μακριά πόδια, ίσως να θέλεις να φορέσεις κοντή φούστα για να αναδείξεις τα πόδια σου. Για μένα, όταν νιώθω καλά με ένα ρούχο, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

Τι θα φορέσει η Kim το ερχόμενο φθινόπωρο:

“Λατρεύω τις κάπες. Έτσι, νομίζω πως θα με δείτε να φοράω πολλές κάπες το φθινόπωρο”.


Τι λέει η Khloe για το γάμο της με τον Lamar Odom και για το ότι είναι πολύ υποστηρικτική και δοτική απέναντί του:

“Όταν βρίσκεις κάποιον για τον οποίο αξίζει να προσπαθήσεις και υπάρχει τόση αγάπη και ενέργεια και είναι και από τις δύο μεριές, τότε νιώθεις καλά όταν είσαι τόσο δοτικός, γιατί το κάνει και αυτός για μένα. Για παράδειγμα χθες το βράδυ, δεν κάναμε τίποτα. Απλά είμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ένιωθα ότι είχα κάποιον δίπλα μου με τον οποίο νιώθω ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ο Lamar και εγώ είμαστε και φίλοι πέρα από ζευγάρι. Είναι τέλειο το συναίσθημα γιατί είναι και κοινό”.