Για το περιοδικό Hello φωτογραφήθηκε η παρέα του “Μες την καλή χαρά”. Η Ναταλία Γερμανού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα τρία αγόρια της εκπομπής έκαναν μία πάρα πολύ ωραία φωτογράφιση.


Η Ναταλία Γερμανού μεταξύ άλλων είπε στο περιοδικό για το αν έχει σκοπό να κάνει βραδινό show: “Καταρχήν, ευχαριστώ την Ντέπυ Γκολεμά και την Αφροδίτη Γραμμέλη που το έχουν επισημάνει. Και τηλεθεατές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να με δουν σε ένα βραδινό talk show, λέγοντας ότι ο τομέας μου -ίσως και ως κληροδότημα από τον Φρέντυ Γερμανό- είναι οι συνεντεύξεις. Με τιμά, με ιντριγκάρει γιατί το λατρεύω ως είδος και ίσως να είμαι φτιαγμένη τηλεοπτικά για κάτι τέτοιο. Τώρα, να το θεωρήσω ότι μου ζητάτε να αφήσω το «Μες στην καλή χαρά»; Πολλά, λοιπόν, υπάρχουν στο μυαλό μου κι ανάμεσά τους αυτό που συζητάμε. Στην εποχή μας, όμως, τίποτε δεν εξαρτάται μόνο από τον παρουσιαστή. Πρέπει να υπάρξει ένα κανάλι που να επενδύσει σε αυτή την ιδέα και να την πιστέψει”.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την άλλη είπε για όλα όσα της έχουν καταλογίσει: “Βγήκα αλώβητη. Πρέπει να είσαι ισορροπημένος και συγκροτημένος άνθρωπος, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις όλα όσα σου καταλογίζουν. Υπήρξαν στιγμές που λύγισα, αλλά αναπτύσσω ένα μηχανισμό που με βοηθά να ξεπερνάω τα δύσκολα. Δεν επηρεάστηκα, γιατί δεν υπήρχαν αλήθειες σε όσα λέχθηκαν για μένα”.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη είπε τα καλύτερα: “Είναι από μόνη της τόσο θετική, που μόνο καλά πράγματα μπορεί να σου μεταδώσει. Μου έμαθε να έχω υπομονή, να μη βιάζομαι. Αν κάνεις καλό, θα σου γυρίσει πίσω”.


Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί!