Σχεδόν κανείς δεν είδε χθες τον Ελληνικό τελικό της Eurovision όσο κι αν διαφημίστηκε από τις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές τις τελευταίες μέρες.

Μπορεί βέβαια να φταίει και το γεγονός ότι η ΔΤ πλέον έχει σβηστεί από το χάρτι των ελληνικών καναλιών και κανείς δε τη βλέπει με αποτέλεσμα ο περισσότερος κόσμος να μην ξέρει καν που να πάει για να δει τον τελικό.

Τον τελικό, λοιπόν, είδε μόλις το 17,4% ενώ στα νεανικά κοινά το ποσοστό έφτασε το 19,4%. Από την άλλη μεριά η “Μουρμούρα” στον Alpha είχε πολύ μεγαλύτερη τηλεθέαση. Την είδε το 29,1% στο σύνολο και το 34,8% στο νεανικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, μιας και ήμουν στο 19,4% που είδαν τη Eurovision (αν και είμαι φανατική της Μουρμούρας) ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα ελληνικό τελικό και τον ευχαριστήθηκα. Τα έξυπνα κείμενα του Γιώργου Καπουτζίδη, η εκπληκτική Δέσποινα Βανδή και οι διασκευές παλιών τραγουδιών της Eurovision (οι οποίες ήταν φανταστικές) με έκαναν να μη θέλω να χάσω στιγμή. Σε γενικές γραμμές πέρασα ένα πολύ όμορφο βράδυ συντροφιά με όμορφη μουσική! Αν εξαιρέσουμε, βέβαια, την άφωνη κατά τη γνώμη μου Ζοζεφίν η οποία ακόμα αναρωτιέμαι από που ξεφύτρωσε!

Διάβασε ακόμα:

Οι Freaky Fortune πάνε Eurovision με το Rise Up!