Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στη Γλυφάδα με τον στενό της φίλο και συνεργάτη, Βασίλη Μπουλούμπαση, και ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε να αποχωρούν από γνωστό bar-restaurant.

zeta1

Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι τα μακριά μαλλιά της Ζέτας μιας και η παρουσιάστρια είχε κουρέψει καρέ τα μαλλιά της πριν από μερικές εβδομάδες. Μετάνιωσε άραγε η Ζέτα το κοντό κούρεμά της και αποφάσισε να βάλει extensions;

zeta2 zeta3 zeta4 zeta5

 

Τεσσερα κιλά κατάφερε να χάσει η Ζέτα ένα μήνα πριν κάνει πρεμιέρα το Just the 2 of Us. Η παρουσιάστρια προσπαθεί να χάνει μερικά κιλάκια πριν από κάθε πρεμιέρα έτσι ώστε να αισθάνεται η ίδια πιο άνετα. Σύμφωνα με το περιοδικό YOU αυτή είναι η διατροφή που τη βοήθησε να τα χάσει αυτή τη φορά..

Πρωινό: Το πρωινό της περιλαμβάνει έναν καφέ, 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί, 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή 1 γιαούρτι 2%% λιπαρά με ένα κομμένο μήλο ή 1 γιαούρτι 2,5% με δημητριακά ή έναν καφέ και 1 μπάρα δημητριακών.

Δεκατιανό: Για δεκατιανό έχει τις εξής επιλογές: 1 μπάρα δημητριακών, 1 μήλο, 1 χούφτα αμύγδαλα.

Μεσημεριανό: Το μεσημέρι επιλέγει μεταξύ των παρακάτω: Ψητό μπιφτέκι με σαλάτα μαρούλι και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 μερίδα φασολάκια και μία μικρή σαλάτα ρόκα με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1 μερίδα στήθος κοτόπουλο ή 1 ψητό μπιφτέκι κοτόπουλο με μία σαλάτα μπρόκολο ή ρόκα με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.

Απογευματινό: Το απόγευμα μπορεί να φάει ένα μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας ή 1 μπάρα δημητριακών.

Βραδινό: Το βράδυ τρώει ελαφριά προτιμώντας 1 γιαούρτι με 2% λιπαρά με 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και 1 χούφτα αμύγδαλα ή 1 τοσο με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί ή 1 γιαούρτι 2% λιπαρά με 1 κουταλιά του γλυκού μέλι και  1 χούφτα καρύδια.