Η μονοκάμερη κωμωδία των 12 επεισοδίων γράφτηκε από το δημιουργό του Sex And the City, Darren, και είναι βασισμένο σε μία νουβέλα της Pamela Redmond Satran που έχει τον τίτλο Younger (όπως και το σήριαλ).

PicMonkey Collage.jpg

Η ιστορία θα αφορά και θα περιτριγυρίζεται γύρω από τη ζωή τεσσάρων γυναικών. Ξεκινάει με την 40χρονη Liza, μία ελεύθερη μητέρα (η οποία γίνεται ξαφνικά ελεύθερη) που προσπαθεί να μπει ξανά στον εργασιακό χώρο αλλά το βρίσκει αδύνατο να ξεκινήσει από την αρχή σε αυτή την ηλικία. Μία συνάντηση, όμως, με έναν νεότερο άντρα σε έναν μπαρ θα την πείσει ότι δείχνει πολύ νεότερη από ότι είναι. Με τη νέα της αυτοπεποίθηση η Liza προσπαθεί με τη βοήθεια ενός makeover από την κολλητή της Maggie, να φαίνεται σαν μία 26χρονη γυναίκα.

Με νέα αυτοπεποίθηση βρίσκει μία δουλειά ως βοηθός της Diana, μίας γυναίκας με ταμπεραμέντο, και έτσι τώρα πρέπει να συνεργαστεί με τη νέα της συνάδελφο που είναι πραγματικά εικοσι-κάτι χρονών, την Kelsey (Hillary Duff) για να δημιουργήσει την καριέρα των ονείρων της. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να κρατήσει το μυστικό που μόνο αυτή και η φίλη της Maggie γνωρίζει.