Η 60χρονη Έλλη Στάη  μίλησε στο περιοδικό People για την αγαπημένη της γυμναστική η οποία τη βοηθάει να διατηρεί το τέλειο – και όχι μόνο για την ηλικία της – σώμα.

elli

Συγκεκριμένα είπε: “Προλαβαίνω να κάνω για τον εαυτό μου λίγα και καλά. Προ­σπαθώ να διατηρώ και το μυαλό μου κοφτερό και το σώμα μου κι­νητικά “κοφτερό”, επίσης. Δίνω χρόνο στην άθληση, μου αρέσει πολύ το τρέξιμο. Προπονούμαι κανονικά, έξω στο δρόμο, με προ­πονητή. Με ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι η επιβολή του μυαλού και της ψυχής στο σώμα, γιατί πάντα πας να βγάλεις το κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις που διαθέτει το σώμα σου”.

Δείτε επίσης μία άσκηση γυμναστικής που μπορεί να γυμνάσει όλο το σώμα σε 5 λεπτά!

Επίσης είπε: “Στους μαραθωνί­ους τρέχω μόνο 10 χιλιόμετρα, δεν τρέχω παραπάνω. Αν είχα ξεκινή­σει πιο νωρίς, μπορεί να το επιχειρούσα. Είναι κάποιοι φίλοι αθλητές και η Μαρία Πολύζου (κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου), φοβερή αθλήτρια και υπερμαραθωνοδρόμος, που μου λέει “το έχεις, πάμε να τρέξουμε για το Μαραθώ­νιο, τα 42 χιλιόμετρα ”. Της λέω “μην αφήσουμε και τα κόκαλά μας”. Θα το ζυγίσω πολύ για να το κάνω, αλλά μπορεί να με πείσει η Μαρία. Τα 10 χιλιόμετρα τα κάνω σε 60 λεπτά. Στις προπονήσεις τρέχω περίπου 6-7 χιλιόμετρα. Και κάνω και στο σπίτι πιλάτες, λάστιχα και διά­φορα άλλα”. Μας έπεισε στο full η Έλλη Στάη. Μπορεί αυτή να τρέχει 6-7 χιλιόμετρα την ημέρα και εμείς όχι; Για να τρέχουμε σιγά-σιγά σε πάρκα και αλάνες μπας και αποκτήσουμε μία ώρα νωρίτερα το σώμα των ονείρων μας..

skorda4

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη μεριά, είναι νέα στο τρέξιμο. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εθεάθη να απολαμβάνει το τρέξιμό της στη Βουλιαγμένη όπου βρίσκεται και το σπίτι της. Η ίδια στο παρελθόν έχει πως η γυμναστική με την οποία ασχολείται είναι το TRX την οποία κάνει μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μετά τα παρατάει. Τον τελευταίο καιρό, όμως, έχει μπει στη ζωή της το τζόκινγκ το οποίο έχει αρχίσει να αγαπάει πολύ. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! την απαθαάτισε να τρέχει φορώντας ένα μαύρο αθλητικό κολάν και ένα μαύρο, επίσης αθλητικό, μπουφανάκι.

Δείτε επίσης πώς γυμνάζεται το supermodel της Victoria’s Secret, Erin Heatherton, και ποια άσκηση μισεί.