Το σεξ κάνει καλό και αυτό είναι γνωστό σε όλους. Το να κάνετε όμως περισσότερο σεξ είναι ακόμα καλύτερο για το σώμα και το πνεύμα. Παρακάτω σας δίνουμαι 6 λόγους για να κάνετε περισσότερο σεξ..

2

1. Ένας οργασμός την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα

Ακόμα και αν βαριέστε να πάτε γυμναστήριο σήμερα το σεξ είναι ένα πολύ καλό υπκατάστατο. Το σεξ βελτιώνει τον ύπνο, δυναμώνει και τονώνει τους μύες. Μειώνει ακομά και τα καρδιακά προβλήματα.

2. Σας φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σας

Όταν έχετε έναν οργασμό, το σώμα σας είναι πλημμυρισμένο με οξυτοκίνη, μια ορμόνη που σχετίζεται με την  προσκόλληση μεταξύ των ανθρώπων. Εκτός από τη βιολογία, το σεξ ενισχύει τα συναισθήματα που έχετε για το σύντροφό σας και κάνει το συναισθηματικό δεσμό σας ισχυρότερο.

3. Το καλό σεξ δίνει στο δέρμα σας μια ξεχωριστή λάμψη

Το ξέρετε ότι το σεξ θα μπορούσε να σας κάνει πιο όμορφη; Οι γιατροί λένε ότι επειδή το σεξ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα, το επιπλέον οξυγόνο στο δέρμα σας καθιστά πιο φωτεινή και πιο υγιή την όψη της επιδερμίδας σας. Ακριβώς όπως και με την άσκηση, εξισορροπεί τα επίπεδα των ορμονών και μπορεί επίσης να συμβάλει στη βελτίωση της ακμής.

4.  Τονώνει την αυτοπεποίθηση

Όταν εκφράζετε την έλξη σας πρός τον σύντροφό σας, αυτός αισθάνεται πιο επιθυμητός και ιδιαίτερος, κάτι που του δίνει αυτοπεποίθηση πράγμα που το ανταποδίδει σε εσάς.Έτσι και οι δύο νιώθετε τέλεια.

5. Το σεξ ανακουφίζει από την ένταση

Το σώμα απελευθερώνει ενδορφίνες κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως ακριβώς κάνει όταν ασκείστε. Ανακουφίζει από την ένταση που έχετε στο σώμα σας βοηθώντας σας να αισθάνεστε πιο ήρεμοι, πιο χαλαροί, και, κατ ‘επέκταση, πιο ευτυχισμένοι. Λιγότερη ένταση στο σώμα σας σημαίνει λιγότερη ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

6. Οι οργασμοί σας κάνουν ευφυέστερους

Ναι, σωστά διαβάσατε. Μελέτες δείχνουν ότι ο οργασμός αυξάνει τη ροή του αίματος και οξυγονώνει όλα τα μέρη του εγκεφάλου. Άλλες ψυχικές δραστηριότητες, όπως είναι το παζλ, διεγείρουν μόνο ορισμένα τμήματα του εγκεφάλου, ενώ οι οργασμοί καλύπτουν όλο τον εγκέφαλο.

Καλούς οργασμούς!