PicMonkey Collage

Η μυρωδιά, γεύση και αίσθηση του φρέσκου ψωμιού δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

1

Ωστόσο τι γίνεται όταν δεν μπορείς να το απολαύσεις; Θα σου έχει συμβεί αρκετές φορές να μην προλάβεις να προμηθευτείς φρέσκο ψωμί ή να είναι Κυριακή και να σου έχει μείνει λίγη ποσότητα από τη χθεσινή ημέρα. Τι κάνεις;

Η Miss Bloom σου αποκαλύπτει ένα μικρό tip που θα σε κάνει να εκτιμήσεις το μπαγιάτικο ψωμί και να το απολαύσεις με όλη σου τη καρδιά. Τι πρέπει να κάνεις:

- Ζέστανε το φούρνο σου στους 100 με 100 βαθμούς.

- Πιτσίλισε το ψωμί που θες να καταναλώσεις με λίγο νερό ώστε να είναι ελαφρώς βρεγμένο στην επιφάνεια. Φρόντισε να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα και αυτό «παπαριάσει».

- Στη συνέχεια βάλε το βρεγμένο ψωμί στο φούρνο για όχι περισσότερο από πέντε λεπτά.

- Όταν το βγάλεις, το ψωμί θα ζεστό και φρέσκο, με τραγανή κρούστα και μαλακή ψίχα.

missbloom.gr