Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε μία single. Όταν μία γυναίκα είναι μόνη της σίγουρα δεν θέλει να είναι μόνη της αλλά οι καταστάσεις της ζωής την έχουν οδηγήσει σε αυτό το μονοπάτι.

single

Όλα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή αλλά σίγουρα το ότι είναι single είναι ένα θέμα που δεν θέλει να συζητάει. Δείτε ποια είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να της πείτε Ποτέ!

1. “Μην ανησυχείς. Είναι κάπου εκεί έξω”.

Όταν μία γυναίκα είναι single σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν της αρέσει. Όσο αφοσιωμένη και αν είναι στη δουλειά της και έχει πολλά πράγματα να κάνει στην καθημερινότητά της, σίγουρα κατά βάθος θέλει να έχει έναν άντρα στη ζωή της. Όταν τη διαβεβαιώνετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει αυτός ο άντρας, δεν της αρέσει. Σίγουρα θα υπάρχει. Μιλάμε για 6 δισεκκατομύρια ανθρώπων που ζουν στον πλανήτη Γη. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει;

2. “Έχεις σκεφτεί ποτέ να γνωρίσεις κάποιον online;”

Όλες οι γυναίκες (ή τουλάχιστον οι περισσότερες) έχουν κάνει ένα “τσεκ” σε όλους τους φίλους τους στο facebook μπας και υπάρχει κάποιονς που δεν είχαν προσέξει ή που ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα. Αυτό που δεν θέλουν είναι κάποιον να τους προτείνει να το κάνουν.

3. “Πέρνα καλά τώρα που μπορείς”.

Λες και όταν είστε σε μία σχέση που σας ικανοποιεί και σας γεμίζει, δεν υπάρχει περίπτωση να περνάτε καλά. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Μία γυναίκα που είναι single δεν θέλει να ακούσει κάτι τέτοιο γιατί ξέρει μέσα της πως όσο καλά και αν περάσει (και όσα one night stand και αν κάνει) στο τέλος θα είναι μόνη της σε ένα διαμέρισμα και δεν θα έχει κανέναν να χωθεί στην αγκαλιά του και να του μιλήσει για την ημέρα της.

4. “Είναι αυτός το αγόρι σου;”

Όταν είστε single και εμφανίζεστε κάπου με κάποιον (μπορει να εμφανιστείτε και με τον θείο σας) κάποιοι σίγουρα θα κάνουν αυτή την ενοχλητική ερώτηση. Ακόμα πιο άβολη γίνεται η ερώτηση όταν εσείς θα θέλατε ο συγκεκριμένος να είναι το αγόρι σας αλλα με το που γίνει η ερώτηση εκείνος πει: “Για όνομα.. είναι δυνατόν; Είμαστε απλά φίλοι”.

5. “Ίσως πρέπει να καταψύξεις τα ωάριά σου”. 

Μπορεί. Και μπορεί και εσύ που μου το προτείνεις να χρειάζεσαι μία πλαστική στη μύτη. Ας μην κάνουμε θέμα τι χρειάζεται ο καθένας.