Αυτές οι Σειρές Είναι οι Μεγάλες Νικήτριες των Emmy 2017!

Δημοσιεύθηκε @ 18/09/2017 στις 8:03 | Κατηγορία: Featured, TV News από

Big Little Lies, Handmaid’s Tale και Saturday Night Live! Αυτοί είναι οι 3 μεγάλοι νικητές των Emmy φέτος.

Για να δούμε περί τίνος πρόκειται;

Big Little Lies

BeFunky Collage-17

Στην ήσυχη παραθαλάσσια πόλη του Μοντερέι της Καλιφόρνια, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Όλα δείχνουν τέλεια ενώ στην πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο. Η ιστορία είναι ειπωμένη μέσα από τα μάτια τριών μητέρων και απεικονίζει την εικόνα μιας πόλης που τροφοδοτείται από φήμες.

Το Big Little Lies είναι ένα ανατρεπτικό, σκοτεινά κωμικό δράμα που υφαίνει μια ιστορία δολοφονίας κάτω από τη φαινομενική τελειότητα και τις αντιφάσεις που υπάρχουν πίσω από την εξιδανικευμένη acheter viagra αντίληψη της κοινωνίας για τον γάμο, τις σχέσεις, την ανατροφή των παιδιών και τη φιλία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgård, Laura Dern, Adam Scott και Zoë Kravitz.

https://www.youtube.com/watch?v=YFZcNKzDhYI

Handmaid’s Tale

BeFunky Collage-16

Τον κεντρικό ρόλο της «καμαριέρας» της οποίας ο σύζυγος εκτελέστηκε και το παιδί αρπάχτηκε μέσα από την αγκαλιά της, ενώ η ίδια μετονομάστηκε σε Offred ενσαρκώνει η Elizabeth Moss (γνωστή από την σειρά Mad Men).

Οι γυναίκες σε αυτό το σήριαλ, το οποίο μοιάζει να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, υποβαθμίζονται σε ρόλο αντικειμένων, χάνοντας ακόμη και το όνομά τους και μη έχοντας ούτε καν το δικαίωμα να διαβάζουν, σε σημείο που μία μερίδα αυτών αντιμετωπίζεται ως σκεύος αναπαραγωγής.

Αυτές οι γυναίκες -οι τελευταίες γόνιμες μίας κοινωνίας η οποία πλήττεται από σοβαρή υπογεννητικότητα- είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης, ονομάζονται Handmaids (δούλες) και εκχωρούνται σε άνδρες, με εντολή να αποκτήσουν τα παιδιά τους. Υποχρεώνονται, δηλαδή, σε σεξουαλική δουλεία.

Μία από αυτές είναι και η Offred, η οποία προορίζεται να γεννήσει τα παιδιά ενός αξιωματικού, όπως επιτάσσουν οι κανόνες αυτής της διεστραμμένης κοινωνίας, τον οποίο υποδύεται ο Joseph Fiennes.

Σε αυτήν τη διεφθαρμένη και αρρωστημένη κοινωνία, η Offred προσπαθεί να επιβιώσει καθώς ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι κατάσκοπος του καθεστώτος. Εκείνη έχει έναν μόνο σκοπό. Να βρει την κόρη που της άρπαξαν μακριά.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν: Joesph Fiennes, Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Amanda Brugel, Yvonne Strahovski, Samira Wiley και Max Minghella.

https://www.youtube.com/watch?v=PJTonrzXTJs

Saturday Night Live 

BeFunky Collage-18

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό show (δεν είναι σειρά) στο οποίο διάφοροι ηθοποιοί σατηρίζουν την αμερικάνικη πραγματικότητα και όχι μόνο. Αν θέλετε να γελάσετε μπορείτε φυσικά να δείτε βιντεάκια στο youtube.

Tags: , , , , , , ,