Ψέματα δεν θα σου πω. Αυτή η πίτσα εννοείται πως δεν θα είναι έτοιμη, ψημένη σε 10 λεπτά. Θα είναι όμως πανέτοιμη για ψήσιμο μέσα σε μόλις 10 λεπτά.

Δες παρακάτω πώς μπορείς να τη φτιάξεις ακόμα και σήμερα το βράδυ αν περάσεις από ένα σούπερ μάρκετ για να πάρεις μερικά πραγματάκια.

Θα χρειαστείς λοιπόν:

750 γρ. μανιτάρια της επιλογής σου

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

αλάτι και πιπέρι

2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

μισό κιλό ζύμη για πίτσα

1/3 φλ. τριμένη παρμεζάνα

1 φλ. τυρί τρούφας τριμμένο (ή κάποιο άλλο τυρί της επιλογής σου)

4-6 κομμάτια προσούτο

Ξεκίνα προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 250 βαθμούς.

Σε ένα κομμάτι λαδόκολας ανακάτεψε τα μανιτάρια, το ελαιόλαδο και το δεντρολίβανο. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Βάλε τη λαδόκολα στον φούρνο και ψήσε για 20 περίπου λεπτά.

Αφαίρεσε το δεντρολίβανο και πρόσθεσε το μπαλσάμικο.

Στο μεταξύ άπλωσε τη ζύμη σου σε ένα ταψάκι. Ρίξε από πάνω την μισή παρμεζάνα και όλο το τυρί τρούφας. Έπειτα άπλωσε τα μανιτάρια. Ρίξε και την υπόλοιπη παρμεζάνα.

Ψήσε στο φούρνο για 15-20 λεπτά. Στο μεταξύ σε ένα άλλο κομμάτι λαδόκολας άπλωσε το προσούτο και άστο να ψηθεί για 5 λεπτά. Μόλις βγάλεις την πίτσα ρίξε από πάνω το προσούτο και απόλαυσε. Δεν θα πιστεύεις ότι τρως αυτό που τρως.

Δες ακόμα:

Το Ινδικό Τοστ που θα Τρως Όλο το Καλοκαίρι

Σάντουιτς με Μπρόκολο: Ό,τι πιο Νόστιμο Έχεις Φάει Τελευταία!