21 Μαρτίου 2010

83956

Τα κάνουν όλα μαζί!!

Τα νέα κοινά τους σχέδια για τη θεατρική παράσταση “Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης” του Αλέκου Σακελλάριου που σκοπεύουν να ανεβάσουν μαζί το καλοκαίρι σε φεστιβάλ της Ελλάδας, συζήτησαν tête à tête o Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη σε….κεντρικό εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας εστίασης Pizza Hut.

Το νεαρό ζευγάρι των πρωταγωνιστών της “Πολυκατοικίας” είναι εδώ και λίγους μήνες μαζί, απόλυτα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Μπορεί πολλοί να έγραψαν ότι στην πορεία της σχέσης τους αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα, η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική και αποδεικνύεται.

Το ζευγάρι παρέμεινε περίπου 2 ώρες στο εστιατόριο της Pizza Hut που βρίσκεται στη στοά Κοραή στο κέντρο της Αθήνας. Πολύ ευγενείς, συνομίλησαν με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί και μοιράστηκαν μαζί του όλα τα «μυστικά» της Πολυκατοικίας.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη δοκίμασαν μερικές από τις σπεσιαλιτέ της γνωστής αλυσίδας, όπως τα γνωστά Cheesy Bites, τη νέα Philadephia salad, αλλά και τα ζυμαρικά Strada di Pasta από το νέο μενού “more than pizza”.

Το ζευγάρι δεν μπορούσε παρά να κλείσει το γεύμα του ακολουθώντας τη γνωστή ιταλική «συνήθεια» ενός γλυκού espresso. Λίγο μετά τις 16.00, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη αποχώρησαν αφού ως γνωστόν ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο θέατρο “Εμπορικόν”.

Πηγή: Τroktiko