18 Μαρτίου 2010

prototype_LARGE_t_4_276_type101

Ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου μίλησε χτες για πρώτη φορά μετά το ροζ dvd στο δελτίο του Star και είπε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος από τη Τζούλια.

Επίσης έστειλε email στο δικηγόρο της κόρης του, Αλέξη Κούγια, λέγοντας τα εξής:

«Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα λύση »one night stand», πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία πριν από το καλοκαίρι 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό» αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τους «φίλους» της κόρης του που την εξωθούσαν σε ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή. Η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα π.χ. οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της. Δεν μιλάει με την οικογένειά της -πιθανότατα από ντροπή για αυτά που κάνει- και τα νέα της τα μαθαίνουμε από την τηλεόραση. Το συγκεκριμένο dvd που έγινε πρόσφατα θα είπαν στην Τζούλια ότι κάποιος πλούσιος Γάλλος, ονόματι George, πληρώνει τα διπλάσια λεφτά για μια συνεύρεση μαζί σου, αλλά θέλει τις προσωπικές στιγμές να τις καταγράψει στην κάμερά του ή της είπαν ότι θα γυρίσουμε μία ταινία στη Γαλλία με γαλλική εταιρεία που θα πουληθεί μόνο στη Γαλλία και θα πάρεις τόσα λεφτά ή ο Γάλλος παρτενέρ πούλησε το πρωτότυπο σε Γαλλική εταιρεία και αυτή με τη σειρά της στη Sirina».

Η μητέρα της, από την άλλη μεριά, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιμίλιο Λιάτσο, είπε τα εξής: «Φαίνεται πως η Τζούλια τις προσπάθειες των γονιών της για το καλό της τις κατάλαβε λάθος. Κατηγορεί τους γονείς της, για να δικαιολογήσει τις επιλογές της, για τις οποίες εμείς οι γονείς δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο από το καλοκαίρι να την απομακρύνουμε από το λάθος περιβάλλον της, αλλά δυστυχώς δεν μας άκουγε».

Πηγή: www.joywood.gr