30 Απριλίου 2010

mega_LARGE_t_57761_103639_type11716

Διαβάστε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια όπως τα διαβάσαμε στο περιοδικό 7 Μέρες TV:

ΤΕΤΑΡΤΗ: Η Αμαλία ομολογεί στον Πέτρο ότι είχε δει τον Χατζηβασιλείου πριν απ’ τη δολοφονία του και του μιλάει για μια «περίεργη» διαθήκη. Ο Πέτρος υποψιάζεται ότι ο δικαιούχος της διαθήκης μπορεί να είναι και ο δολοφόνος. Στο μεταξύ, η Νόρα υποφέρει απ’ την υποτιθέμενη προδοσία του Λουκά και όλη η παρέα τής συμπαραστέκεται.

ΠΕΜΠΤΗ: Η διαθήκη του Χατζηβασιλείου ανοίγει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι περιλαμβάνεται σ’ αυτήν και κληρονομεί έναν πίνακα και μια επιστολή. Ο αστυνόμος Σταυρίδης κάνει την επανεμφάνισή του. Στο μεταξύ, ο Μάνος δηλώνει στη Μελίτα ότι δεν θα επιτρέψει να μεγαλώσει η κόρη του στα χέρια του Στέφανου. Η Νόρα συνειδητοποιεί ότι αγαπάει πραγματικά τον Λουκά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Η Αντιγόνη βρίσκει τον Στέφανο στο σπίτι της Μελίτας και του εξηγεί ότι η Εύα γύρισε και τον περιμένει. Η Μελίτα προειδοποιεί τον Στέφανο ότι αν φύγει αυτή τη φορά, δεν θα υπάρχει επιστροφή. Η Εύα, με τη σειρά της, εξηγεί στη Νόρα και στον Λουκά το σχέδιό της προκειμένου να ανακαλύψει τα πραγματικά αισθήματα του Στέφανου.