Τετάρτη 12 Μαϊου

ΜΕΝΕΓΑΚΙ

Ο Βαγγέλης Περρής βρέθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου σήμερα και μεταξύ άλλων συζήτησαν και για την Ελένη Μενεγάκη και για τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το περιοδικό Ok.

O Βαγγέλης Περρής είπε:

“Είναι φωτομοντάζ! Εγώ πιστεύω την Ελένη, μη μου το χαλάς τώρα. Έχω κάνει οικοδόμημα ολόκληρο ότι είμαστε πενθούσες ζωντοχήρες. Τόσο καιρό λέει ότι δεν υφίσταται τίποτα και αποδεικνύεται ότι ισχύει στην πραγματικότητα. Θα ήταν πιο απλό να έβγαινε η Ελένη και να έλεγε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει στη ζωή τού κάθε ανθρώπου. Αυτό το “φοράω μαύρα”, “αχ τι έπαθα”, κ.λπ., δεν συνάδει. Μην απειλείς οποιονδήποτε σκέφτεται το προφανές. Αυτό δεν ήταν το καλό. Δεν φταίει τόσο η Ελένη, όσο το περιβάλλον της, το οποίο βέβαια από κάποια στιγμή και μετά δεν το ελέγχεις. Επικοινωνιακά δεν χειρίστηκε σωστά την υπόθεση. Μακάρι να μπει ένα τέρμα, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά θέματα, όπως της Άντζελας και της Μαριάννας Ντούβλη”.

Και η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε:

“Είναι σαν την Αλίκη η Ελένη. Ό,τι και να κάνει ο κόσμος τη συγχωρεί. Όπως η Αλίκη που χώρισε και μετά έκανε σχέσεις με μικρότερους άντρες”.