Παρασκευή 15 Οκτωβρίου

Μες στα όσα έχουν γραφτεί λέγεται πως το reality ενσκήπτει απ’ τη σχέση σας στη συγκεκριμένη εκπομπή. Πώς θα το αποφύγετε;
Δεν το καταλαβαίνω αυτό με το reality. Πώς θα λειτουργήσουμε έτσι; Είμαι επαγγελματίας κι έχω να μάθω ακόμη και θα κάνω και λάθη, αλλά έχω εμπειρία επτά χρόνων σε καθημερινό πρόγραμμα και ο Γιώργος έχει ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, εφημερίδες, εκπομπές στο prime time. Είμαστε δύο επαγγελματίες που θα κάνουμε μαζί εκπομπή. Το ότι είμαστε ζευγάρι μάς κάνει καλό, γιατί έχουμε κοινό στόχο και οικειότητα. Και για τους δυο μας η επιτυχία του ενός είναι και για τον άλλον. Όταν ήμουν στο Μπλα Μπλα, έλεγα στον αέρα τι μου είχε συμβεί στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ. Ήταν reality αυτό; Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος στο ραδιόφωνο. Τότε γιατί δεν ήταν reality και τώρα θα είναι; Μας έχεις ζήσει κι εσύ έξω και ξέρεις πως εκδηλωνόμαστε με χαβαλέ, πλάκα και πειράγματα. Δεν θα δείξουμε κάτι ώστε να μπει ο άλλος στη σχέση μας. Μας προσβάλλει, μας ακυρώνει αυτό το σκεπτικό σαν ζευγάρι, σαν ξεχωριστές προσωπικότητες και σαν επαγγελματίες. Το καταλαβαίνω σαν σκέψη, αλλά ως σχόλιο είναι αντιεπαγγελματικό, αντισυναδελφικό και ακυρώνει εμάς, τα κανάλια που ήμασταν και τους συνεργάτες μας.

Απ’ όσα ακόμη ειπώθηκαν, οι φήμες και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων αφορούσαν στο αν είσαι έγκυος κι αν αυτό είναι χαρτί για την πρωινή ζώνη.
Αν είναι δυνατόν! Έχει ξαναγραφεί αρκετές φορές για εγκυμοσύνες, αλλά πάντα αυτό που έλεγα, ως άνθρωπος και όχι ως επαγγελματίας, σε θέματα υγείας και εγκυμοσύνης δεν επιτρέπεται, δεν μπορείς να τα σχολιάζεις και δεν το έχω κάνει ποτέ. Ποτέ. Ποτέ δεν παίξαμε εγκυμοσύνη ή θέματα υγείας. Κανόνας απαράβατος αυτός. Αν οι άνθρωποι μας μιλούσαν σε συνέντευξη, φυσικά και θα το παίζαμε. Άσε τώρα τη Φαίη παρουσιάστρια ή δημοσιογράφο ή ό,τι θες. Η Φαίη, σαν κόρη, σαν γυναίκα, σαν μέλλουσα μαμά, σαν προσωπικότητα, με βάση την αγωγή μου και την ανθρωπιά μου, λέω πως είναι ύβρις να συνδέεις ένα μωρό, ένα καινούργιο πλάσμα, ό,τι πιο τρυφερό, τη ζωή την ίδια, με νούμερα τηλεθέασης! Αν όλοι αυτοί που τα γράφουν αυτά, όχι για εμένα, που σήμερα γράφουν, αύριο μπορεί κανείς να μην ασχολείται, αλλά και για άλλες γυναίκες που έχουν μεγάλη πορεία, κάνοντας ένα τέτοιο σχόλιο, δεν σκέφτονται, δεν φοβούνται, δεν έχουν ανθρώπους στο περιβάλλον τους που θέλουν ένα παιδί ή παλεύουν ή έχουν πρόβλημα και προσπαθούν; Είναι ύβρις γι’ αυτούς να το συζητήσεις με νούμερα τηλεθέασης. Σου μιλάω ειλικρινά, ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι και ξέρω πως όλα μαθαίνονται, αλλά θα ανακοινώσω την εγκυμοσύνη όταν εγώ είμαι έτοιμη. Σέβομαι την οικογένειά μου, τα δικά τους συναισθήματα, το να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Μήπως για τη σχέση μου ή και το γάμο μου με τον Γιώργο το έκρυψα; Συζήτησα με την οικογένειά μου πρώτα και μετά το παραδέχτηκα. Μια εγκυμοσύνη είναι κάτι πολύ ευχάριστο, ένα δώρο Θεού και ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μας συμβεί. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο παντρευτήκαμε με τον Γιώργο, αλλιώς ζούσαμε μαζί, ο γάμος δεν μας άλλαξε σε κάτι. Παντρευτήκαμε για να κάνουμε παιδί. Και η οικογένεια για μένα είναι πάνω από οποιαδήποτε δουλειά. Οποιαδήποτε! Και σε αυτό είμαι κάθετη.

Περισσότερα στο downtown που κυκλοφορεί!