Σάββατο 23 Οκτωβρίου


Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε οτι κυκλοφορούν καυτές προσωπικές φωτογραφίες της σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Τι λέει η Μενεγάκη με απειλητική επιστολή-εξώδικο σε εκδότες περιοδικών;

Οργισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη με καυτές γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν σε εκδότες περιοδικών προς δημοσίευση. Οι προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη έχουν τραβηχτεί από την κάμερα της ίδιας της παρουσιάστριας σε δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον Ματέο Παντζόπουλο στη Μύλο.

Οι προσωπικές φωτογραφίες εκλάπησαν απο την μηχανή της Μενεγάκη και διοχετεύθηκαν στην αγορά από άτομο Ρωσικής καταγωγής. Διαβάστε πώς ακριβώς οι προσωπικές φωτογραφίες της Μενεγάκη ήρθαν στο φως.

Η Μενεγάκη είναι έξαλλη με το ενδεχόμενο να δουν αυτές οι φωτογραφίες το φως της δημοσιότητας. Έτσι έβαλε τους δικηγόρους της να στείλουν εσπευσμένα επιστολή σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά γραφεία για να προλάβει το κακό. Στην επιστολή, που υπογράφει η ίδια, η Ελένη Μενεγάκη παραδέχεται οτι κυκλοφορούν προσωπικές φωτογραφίες της και απειλεί νομικά όποιον τις δημοσιεύσει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Πληροφορήθηκα οτι φωτογραφίες που ελήφθησαν με την προσωπική μου φωτογραφική μηχανή και με απεικονίζουν, και οι οποίες εκλάπησαν, κυκλοφορούν κατά παράνομο τρόπο και έχουν ήδη καταστεί ή πρόκειται να καταστούν αντικείμενο συναλλαγής στα γραφεία εντύπων ποικίλης ύλης.

Η κατοχή συνεπώς των παραπάνω φωτογραφιών ως προϊόντα εγκλήματος είναι παράνομη, η δε χρήση και δημοσίευση τους πέρα των λοιπών έκνομων πράξεων που αυτή συνεπάγεται, παραβιάζει πρωτίστως την ιδιωτικότητα του βίου μου.

Σε περίπτωση που αυτές οι φωτογραφίες βρίσκονται στα χέρια σας ή τεθούν υπόψη σας, προκειμένου να τις αγοράσετε προς δημοσίευση, θα ήθελα να σας γνωρίσω οτι έχουν εκφύγει της κατοχής μου κατά παράνομο τρόπο και σας δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά οτι, δεν συναινώ στη δημοσιοποίηση τους και οτι η με κάθε τρόπο χρήση τους από οποιονδήποτε συνιστά αυτόματα παράνομη πράξη, για την περίπτωση δε που θα συμβεί αυτό επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Αθήνα, 21.10.2010
Ελένη Μενεγάκη»

Πηγή: fimes.gr