Παρασκευή 5 Νοεμβρίου

Δείτε τις τάσεις για τα νυφικά του 2010

Πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι ένα νυφικό από ένα άλλο? Η απάντηση είναι πολύ! Όχι μόνο γιατί η κάθε νύφη είναι μοδανική αλλά και γιατί η μόδα στα νυφικά φορέματα για το 2010 δεν περιορίζεται σε μια μόνο κυρίαρχη τάση, αλλά σε πολλές, και καθεμιά από αυτές ακολουθεί τελείως διαφορετική γραμμή και φιλοσοφία. Μπορείτε να βρείτε το ιδανικό νυφικό σε ένα φόρεμα εμπνευσμένο σχεδόν από κάθε εποχή – σταθμό στον κόσμο της μόδας που παρ’ όλα αυτά να φαίνεται φρέσκο, δροσερό και μοντέρνο.

Sexy εφαρμοστή σιλουέτα

Αν έχετε υπέροχο σώμα (ή αντέχετε τους σούπερ στενούς κορσέδες) τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αναδείξετε με ένα νυφικό σε στενή γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τις καμπύλες σας. Η τάση για νυφικά με στενή γραμμή ήρθε για να μείνει. Οι καλλίγραμμες νύφες τα απογειώνουν ενώ οι υπόλοιπες ονειρεύονται τη μέρα του γάμου τους να χωρέσουν σε αυτά.

Στυλ ballgown

Είναι τα φορέματα που φοράνε όλες οι πριγκίπισσες στα παραμύθια, η Σταχτοπούτα το βράδυ του χορού και η Σκάρλετ Ο’ Χάρα στο όσα παίρνει ο άνεμος. Όσες ονειρεύονται να φορέσουν ένα νυφικό υπερπαραγωγή στο γάμο τους τώρα έχουν την ευκαιρία καθώς η τάση για ballgown νυφικά επέστρεψε. Υπέροχα καθώς αναδυκνείουν το στήθος της νύφης, δημιουργούν μέση δαχτυλίδι και κρύβουν ατέλειες σε μηρούς και γλουτούς τα ballgown νυφικά αναμένεται να γίνουν η hot τάση των επόμενων ετών.

Νυφικά φορέματα σε στυλ 50’s

Την δεκαετία του 50 η μόδα απογείωσε τη γυναικεία φιγούρα και τη θηλυκότητα. Στενές φόρμες στο μπούστο και φαρδιές φούστες με τούλια εσωτερικά  και κύριο χαρακτηριστικό η κατάλληλη ζώνη σε κάθε εμφάνιση. Η τάση των 50’s φορεμάτων περνάει στα νυφικά στολίζοντας τα με υπέροχες ζώνες και θυλικές γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα.

Νυφικά με γραμμή γοργόνας

Η γραμμή γοργόνας στα νυφικά και στα φορέματα είναι μια ακόμα τάση που προέρχεται από τη δεκαετία του 50. Ιδιαίτερα απαιτητική, μπορεί να φορεθεί μόνο από νύφες με τέλειες αναλογίες στο αρχικό, full mermaid στυλ, που το φόρεμα στενεύει από τη μέση μέχρι τα γόνατα. Μια πιο άνετη για το χορό αλλά και για τη σιλουέτα παραλλαγή είναι το semi mermaid στυλ που αρχίζει να ανοίγει αμέσως μετά τους μηρούς.

Tea-length νυφικά φορέματα

Μια ακόμα τάση που έρχεται από την δεκαετία του 50 είναι τα φορέματα με μήκος μέχρι τη μέση της γάμπας. Είναι υπέροχα για λιγότερο παραδοσιακούς γάμους, με πιο ανάλαφρο στυλ, ειδικά αν συνδυαστούν με ένα χαλαρό χτένισμα, με ένα ρομαντικό βέλο και φυσικά εκπληκτικά παπούτσια.

Αρχαιοελληνικά νυφικά

Αναδείξτε τη θεά που κρύβετε μέσα σας με ένα φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ. Η τάση για ψηλόμεσα empire νυφικά με αέρινα υλικά αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας και κολακεύει ιδιαίτερα μικροκαμωμένες νύφες με μικρό στήθος καθώς και νύφες που ετοιμάζονται να γίνουν μανούλες.

Πηγή: provagamou.gr

Evelyn