Όλο και περισσότερο ακούγεται τις τελευταίες μέρες το σενάριο που θέλει τη Νάντια Μπουλέ να βολιδοσκοπείται από τα διευθυντικά στελέχη του ΑΝΤ1 ως η καταλληλότερη για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του καναλιού από του χρόνου.

Τι απαντά η ίδια γι’ αυτό; «Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Αλήθεια λέγεται κάτι τέτοιο; Δεν έχω κάνει καμία τέτοια συζήτηση με το κανάλι».

Δεν είδα, δεν ξέρω λοιπόν η Νάντια Μπουλέ, δικαιολογημένη αντίδραση καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα για να επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σενάρια.

Πώς πήρε όμως η ίδια τα όσα ακούστηκαν πριν από λίγο καιρό και την ήθελαν να έχει πάρει την παρουσίαση του Top Chef επειδή είναι φίλη του Γιάννη Λάτσιου; «Δεν με πείραξε γιατί είναι άκυρο και αναληθές» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να δώσω μεγαλύτερη βάση σε αυτό γιατί πρόκειται για την δουλειά μου και με ενδιαφέρει να ανταποκρίνομαι εγώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με έχουν διαλέξει και εμπιστευτεί και όχι όλα όσα λέγονται και σχολιάζονται από τους γύρω».

Όσο για τη μετακίνηση του Top Chef από το Σάββατο στην Πέμπτη λόγω χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης, η παρουσιάστρια τονίζει: «Δεν είχαν τεθεί ποτέ όρια, δεν είχε οριστεί το αναμενόμενο. Ξέρω πως είναι η δεύτερη πιο ακριβή παραγωγή μετά το Νησί. Αλλά όρια και ποσοστά δεν μας είχαν τεθεί ποτέ απ’ το σταθμό. Προφανώς το κανάλι, περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα την μετέφερε από το Σάββατο την Πέμπτη».

Όσο για την πορεία του Top Chef τώρα που προβάλλεται κάθε Πέμπτη, η ίδια λέει:
«Μέχρι στιγμής έχουν παίξει μόλις δύο εκπομπές, αλλά ναι, υπάρχει βελτίωση».

Πηγή: downtown