Το 2004 ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε αρνήθει την ύπαρξη σοβαρής και μόνιμης σχέσης. Λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον ίδιο και την Kate Middleton να κάνουν χειμερινές διακοπές στην Ελβετία!!

Τον Αύγουστο του 2004 το ζευγάρι ήταν ήδη μαζί 3 χρόνια και η Kate Middleton είχε αρχίσει να αποκτά ένα πιο σικ στυλ!!


Τον Ιούνιο του 2005, η Kate Middleton εμφανίστηκε μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο γάμο του Hugh Van Cutsem Junior και της Rose Astor!!

Τον Ιούνιο επίσης του 2005 η Kate Middleton αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο St Andrews με πτυχίο στην Ιστορία της Τέχνης!!


Τον Ιούνιο του 2006 η μέλλουσα πριγκίπισσα εμφανίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο γάμο της Laura Parker-Bowles και του Harry Lopes!!


Το Δεκέμβριο του 2006 η Kate Middleton πήγε στην αποφοίτηση του πρίγκιπα William από το Royal Military Academy!


Τον Ιανουάριο του 2007 η Kate Middleton επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα Top Shop στα γενέθλιά της ενώ λίογυς μήνες μετά αυτή και ο πρίγκιπας αποφάσισαν να χωρίσουν λόγω της πίεσης που ένιωθαν από τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους!

Τον Απρίλιο του 2008 το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί.

Τον Ιούνιο του 2008 η Kate Middleton πήγε με τον πρίγκιπα Χάρι και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σε μία τελετή όπου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγινε Royal Knight Companion!!

Το Σεπτέμβριο του 2008 η Kate Middleton εμφανίστηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο!!

Τον Ιούνιο του 2009 η Kate Middleton φόρεσε ένα δερμάτινο μπουφανάκι και ένα skinny τζιν και πήγε να παρακολουθήσει έναν αγώνα πόλο στον οποίο έπαιζε και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ!

Τον Αύγουστο του 2009 η Kate Middleton εμφανίστηκε στο γάμο του Nicholas Van Cutsem και της Alice Hadden-Paton!!

Τον Ιούλιο του 2010 εμφανίστηκε σε αγώνα πόλο προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της να παίζει!

Τον Οκτώβριο του 2010 το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο γάμο του Harry Meade!!

Το Νοέμβριο του 2010 το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του!!