Στη φωτογράφιση της εβδομάδας τα Next Top Models είχαν μια δύσκολη αποστολή: Να φωτογραφηθούν καλύπτοντας το σώμα τους μόνο με μπαλόνια, ακριβώς όπως είχε κάνει στο παρελθόν και η Βίκυ Καγιά σε δική της φωτογράφιση.

Φυσικά η πρώτη που θα αντέδρασε και δυσκολεύτηκε πολύ ήταν η Νάνσυ η οποία μάλιστα ζητούσε συνεχώς να απομακρυνθούν οι κάμερες από τον χώρο της φωτογράφισης.

 

Η Τζώρτζια ενώ στην αρχή ντρεπόταν, με το που πήρε θέση στο σετ, ένιωσε πολύ άνετα και ήταν εκείνη που διασκέδασε περισσότερο σε αυτή την απαιτητική φωτογράφιση.

Στο τέλος μπροστά στη Βίκυ στάθηκαν η Έμιλυ, η Λώρα Ανν για δεύτερη φορά και η Μαρίνα. Η Έμιλυ με δάκρυα στα μάτια είπε στη Βίκυ: “Έχω αφήσει πολλά για να είμαι εδώ. Αν φύγω θα νιώσω μια μεγάλη ήττα. Η Βίκυ έδωσε στην Λώρα Ανν τη φωτογραφία της και η αγωνία συνεχίστηκε για τα άλλα δύο κορίτσια.

Λίγο πριν την τελική ανακοίνωση από τη Βίκυ η Έμιλυ δήλωσε: “Η Μαρίνα έχει πιο πολλά από εμένα να δώσει”. Όμως οι κριτές είχαν αποφασίσει διαφορετικά. Η Βίκυ έδωσε φωτογραφία στην Έμιλυ και έτσι αποχώρησε η Μαρίνα.

www.ant1.gr