Τελευταία καλεσμένη στο «Βράδυ» ήταν η Αθηναΐς Νέγκα η οποία μίλησε για το «Just the 2 of Us» και τις κόντρες που δημιούργησε, για τον σύντροφό της αλλά και για την απώλεια του πατέρα της.

Για το «Just the 2 of Us»: «Δεν ξέρω, νομίζω πως ο Βλοντάκης αισθάνθηκε άσχημα. Αισθάνθηκε άβολα εκείνη τη στιγμή αλλά μετά το κατάλαβε. (..) Πήγα να κάνω μία δουλειά για πρώτη φορά και ήταν δύσκολο για μένα. (..) Αισθάνθηκα πως οι δηλώσεις της Μαριάννας ήταν άσχημες για μένα. Ο Καπουτζίδης αισθάνθηκε άβολα. Δεν είχα σκοπό να γίνει όλο αυτό απλά αισθάνθηκα άσχημα και ήθελα να το πω! (..) Τα παιχνίδια αυτά είναι σαν το ποδόσφαιρο. Το έλεγα και στο σόου, τα παιχνίδια φέρνουν διαφωνίες».

Για τον σύντροφό της: «Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος γκόμενος, και είναι καλός μπαμπάς. Δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με τον γάμο. Μπορεί να το κάνουμε μπορεί και όχι. Γιατί όμως για το πάρτι;

Για τον πατέρα της: «Δεν παίρνω τις ταινίες του μπαμπά μου να τις δω. Ένα τραύμα είναι τραύμα. Δεν μπορώ να αντέξω πολύ ώρα. Χαίρομαι που έχω ένα ντοκουμέντο αλλά όχι για πολύ ώρα».

Για τις «επιτυχίες» της στους άνδρες και τις γυναίκες: «Και από παλιά μου την έπεφταν, που δεν με είχαν δει. Μπορεί να απογοήτευσα και κάποιους. Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν. Έχω κάτι. Τι είναι αυτό άραγε;».

Πηγή: stylista.gr