Για το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει ένα παιδί: «Είναι οι υποχρεώσεις απέναντι στον εαυτό μου που με απασχολούν. Δεν έχω φτάσει στην σκέψη του παιδιού. Έχω μέσα μου ένα παιδί το οποίο δεν θέλω να το μεγαλώσω…άντε να το πάω μέχρι τα δώδεκα που αρχίζει και “τον παίζεις”».

Για την αλλαγή στα μαλλιά του: «Είχα μοικάνα και ήθελα να του κάνω ανταύγειες και έτις όπως με είδα με τα αλουμινόχαρτα είπα “ώπα τι κάνω εδώ, πώς είμαι έτσι” και έτσι το ξύρισα ολόκληρο. Στην πραγματικότητα όμως είναι αρχή φαλάκρας».

Για τους παπαράτσι: «Από την στιγμή που η προσωπική σου ζωή γίνεται πιο σημαντική από το έργο σου είναι σαν να ακυρώνουν το έργο σου. Εμένα με βγάλανε φωτογραφία στην σκηνή στην Μύκονο όπου έκανα sound check και ήταν και η Μαρία και πίσω ήταν παντού αφίσες όπου διαφημιζόταν η συναυλία και η λεζάντα στην φωτογραφία ήταν «χαλαρές διακοπές με την Μαρία» και απο πάνω διαφήμιση για τις εμφανίσεις του Σάκη».

Για το βίντεο στο «protagon» : «Είναι το πως θα το δεις αυτό το βιντεάκι. Αυτό υποτίθεται ότι ήταν μία καρικατούρα. Δεν ήθελα να προσβάλλω τίποτα- και μένα οι παππούδες μου είχαν αγωνιστεί για την σημαία, όχι το πανί αλλά την πραγματική ιδέα της σημαίας. Ήθελα να πω πως είναι δυνατόν μ’ αυτή την ιστορία να στήνετε παρελάσεις για ανθρώπους που ξεπουλάνε από πίσω την πατρίδα μας; Δεν ήθελα να σηκώσω ένα λάβαρο κα να τους πω πάμε να σώσουμε την πατρίδα».

Για την σχέση του με την Μαρία Σολωμού: «Με την Μαρία συνεννοούμαστε μια χαρά, δεν μου βάζει πρόγραμμα. Όταν είσαι ερωτευμένος αλλάζεις λίγο. Δεν κάνεις τίποτα επειδή πρέπει, κάνεις τα πάντα επειδή το θέλεις».

Πηγή: stylista.gr