Στο καινούργιο του σπίτι, στην Αγία Παρασκευή, μετακόμισε μόλις πριν από έξι μέρες. «Συγνώμη, αλλά όλα είναι ακόμη άνω κάτω» λέει ο Άκης, καθώς υποδέχεται την ομάδα του People το απόγευμα της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου.

Με ποιους τρόπους άλλαξε η ζωή σου μετά τη νίκη σου στο Master Chef;
Η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο. Είναι το κλασικό συναίσθημα που νιώθει κάποιος τον οποίο, εκεί που δεν τον ήξερε κανείς, από τη μια μέρα στην άλλη οι περισσότεροι αναγνωρίζουν. Είναι ωραίο όλο αυτό.

Έχει αλλάξει κάτι στην προσωπική σου ζωή τον τελευταίο καιρό;
Αυτό που έψαχνα πριν είναι ακριβώς το ίδιο που ψάχνω και τώρα. Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα. Αυτό που ήθελα, αυτό συνεχίζω να θέλω: μια καλή και ουσιαστική σχέση.

Σου λείπει η συντροφικότητα;
Αυτό είναι κάτι που θέλω πολύ στη ζωή μου. Αν είσαι μόνος σου, δεν μπορείς να προχωρήσεις, αν έχεις κάποιον άνθρωπο δίπλα σου είναι πολύ καλύτερα.

Πολλοί θα έλεγαν ότι, με τέτοια αναγνωρισιμότητα και καλή εξωτερική εμφάνιση, θα έκαναν ουρές τα κορίτσια.
Και τι να κάνω; Να πάρω ολόκληρες ουρές; Δεν γίνεται! Δεν είμαι άπληστος, ψάχνω τη μία και μοναδική, αλλά δεν μπορώ να είμαι με τη μια και την άλλη μέχρι να βρω το τέλειο για μένα. Αυτά τα πράγματα προκύπτουν και ο έρωτας είναι θέμα τύχης.

Υπήρξε στιγμή στην προσωπική σου ζωή που να αισθάνθηκες ευτυχισμένος;
Ναι. Και στους τρεις μεγάλους μου έρωτες στο παρελθόν.

Οι γυναίκες σε φλερτάρουν περισσότερο τώρα που είσαι αναγνωρίσιμος;
Αν σου πω ότι δεν μου την έχει πέσει καμία μέχρι τώρα, τι θα πεις; (γελάει) Δεν μου έχει συμβεί. Αλήθεια! Μόνο από το Facebook μπορεί να μου στείλουν μερικά μηνύματα, φωτογραφίες. Ποτέ, όμως, δεν μου έχει συμβεί να έρθει μια κοπέλα και να μου πει: «Ξέρεις κάτι; Μου αρέσεις πολύ!». Γι’ αυτό κι εγώ είμαι –και συνεχίζω να νιώθω– ένας νορμάλ τύπος και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε, ποτέ δεν ήθελα να είμαι το «απόλυτο είδωλο». (γελάει)

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!