Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε το «Βράδυ» της Πέμπτης στη συντροφιά του Πέτρου Κωστόπουλου και διηγήθηκε  ιστορίες από την οικογενειακή του ζωή με τους κωφάλαλους γονείς του, μίλησε για τον κοινωνικό ρατσισμό ενώ δεν αρνήθηκε να τραγουδήσει ένα κομμάτι-έκπληξη και να παίξει ένα σκετς.

Για τους κωφάλαλους γονείς του: “Οι Έλληνες δεν είναι πολιτισμένοι, δεν συμπαρίστανται. Αναγκάστηκα να κηδεμονεύσω τους γονείς μου και να τους υπερασπιστώ απέναντι σε μια κοινωνία ανυπόληπτη, να κηδεμονεύσω την άδικη σχέση που είχαν με την κοινωνία. Ο κοινωνικός ρατσισμός είναι ένα πράγμα που ευτυχώς δεν τον καταλαβαίνουν οι ίδιοι και το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ότι δεν τους βοηθά να μπουν στην διαδικασία των ανθρώπων με νόηση.Η Ελληνική κοινωνία έκρυβε τα ανάπηρα παιδιά της, ήταν ντροπή να τα βγάζεις προς τα έξω. Κάτι πήγαμε να κουνηθούμε με τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά γίνανε πράγματα βιτρίνας και εντυπωσιασμού”.

Για τους ομοφυλόφιλους: “Δεν έχω πρόβλημα με τους gay, αρκεί να μην τους τους πειράζει που εγώ είμαι straight, γιατί συμβαίνει και αυτό”.

Πηγή: yupi.gr