Παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο πέρασε το «Βράδυ» της Πέμπτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ο οποίος μίλησε για τον γάμο, τα παιδιά αλλά και τη δουλειά του.

Για τη Βάσω Λασκαράκη: “Όταν δεν έχεις πολύ χρόνο να μοιράζεσαι με το άλλο σου μισό είναι καλό να βρίσκεσαι στον επαγγελματικό χρόνο. Το να γίνεται μία συνεχόμενη πεντετία ναι θα είναι δύσκολο αλλά τώρα μιλάμε για μία και μόνο δουλειά”.

Για το γάμο: “Είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω. Κάποια στιγμή θα συμβεί, είναι μέσα στα σχέδια μου και στην ιδεολογία μου ο γάμος. Δεν είναι όμως στα άμεσα σχέδια μου

Για τα παιδιά:Θα μου άρεσαν και τα παιδάκια. Αυτή τη στιγμή, αν με έβρισκε ένα παιδί, δεν είμαι έτοιμος”

Για τη συμπεριφορά του μέσα σε μία σχέση: “Είμαι από τους τύπους που όταν κάνω λάθη σε μία σχέση στην επόμενη λέω δεν θα τα κάνω. Αλλά τελικά τα ξανακάνω. Ποια σχέση δεν σπάει πια; Πας σ’ ένα κλαμπ και μπορεί να σου τη πέσουν τρεις γυναίκες. Υπάρχουν περισσότεροι πειρασμοί, το θέμα είναι ο χαρακτήρας του άλλου”.

Για τη δουλειά του: “Στη δουλειά είμαι μία δεκαετία. Σίγουρα δεν σκάβουμε, υπάρχει και πιο δύσκολη δουλειά. Μου τη βίδωσε ξαφνικά. Έβλεπα φίλους μου να φεύγουν στη Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Ήθελα να πάω να ζήσω και εγώ σαν φοιτητής. Ούτε μηχανογραφικό δεν συμπλήρωσα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα έβλεπα αποτέλεσμα σε 8 χρόνια. Πήγα και γράφτηκα σε μία υποκριτική σχολή, δεν αισθάνθηκα όμως ποτέ σαν επάγγελμα αυτό που κάνω. Όταν είχα κάνει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» παράλληλα ήμουν στη ταβέρνα του μπαμπά μου και ήμουν με το δίσκο και με φωτογράφιζαν. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι περίεργα”.

Πηγή: yupi.gr