Τελευταία καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Δούκισσα Νομικού η οποία εμφανίστηκε μέσα από ένα μεγάλη κόκκινη συσκευασία δώρου και ευχήθηκε μετά μουσικής «χρόνια πολλά» στον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος έχει γενέθλια αυτό το Σάββατο. Αμέσως μετά κάθησε στην πολυθρόνα της «ανάκρισης» και μίλησε για το ημερολόγιο της, τη σχέση της με τους άντρες και απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι «γλείφει» τον Γιώργο Καπουτζίδη.

« Ακόμα είμαι πολύ ψαρωμένη. Μου λείπουν πολλά πράγματα νομίζω» σχολίασε κατευθείαν η Δούκισσα για την παρουσία της και εξήγησε πως δεν θεωρεί σέξι τον εαυτό της: «Δεν φοβάμαι μην με πουν σέξι, απλά δεν θεωρώ ότι είμαι σέξι. Μου αρέσει όπως είμαι σήμερα, πιο ροζ. Είμαι ακόμα 24 στο μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθώ».

Μπήκε όμως και στη διαδικασία να συγκρίνει τις δύο τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε: « Το «Just the two of us»μου άρεσε περισσότερο από το πρωινό. Δεν νομίζω πως είναι παρεξηγήσιμο που λέω πως ήταν η καλύτερη σεζόν μου φέτος» Απάντησε όμως και σε όσους την κατηγορούν πως κάνει δημόσιες σχέσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Είμαι πανευτυχής. Όχι μόνο γιατί γνώρισα τον Γιώργο. Όσοι γνωρίζουν τον Γιώργο και λένε πως κάνω δημόσιες σχέσεις είναι κακοπροαίρετοι».

Ανέπτυξε όμως και το πως βλέπει τους άνδρες: « Οι άνδρες είναι περίεργοι. Νομίζω πως ξέρω πάνω κάτω τα βασικά. Είναι πολύ όμορφα πλάσματα. Νομίζω πως τους καταλαβαίνω, όχι εντελώς αλλά προσπαθώ» ενώ δεν αρνήθηκε το γεγονός πως κρατάει ακόμα ημερολόγιο: «Τι κακό έχει να κρατάει κάποιος ημερολόγιο; Τα τελευταία χρόνια αν γράψω στο ημερολόγιο μου θα είναι για τα ερωτικά μου. Γράφω είτε όταν είμαι πολύ ευτυχισμένη ή στα πολύ μαύρα μου. Έχω καιρό να γράψω στο ημερολόγιο μου».

stylista.gr