Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν μία από τους 3 καλεσμένους της χθεσινοβραδινής εκπομπής “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου όπου μίλησε για το γάμο της, τις διαφωνίες στο “Next Top Model” και την κρίση που περνάνε όλοι στην ηλικία των 40. 

Μιλώντας αρχικά για το “Next Top Model” και τα νούμερα τηλεθέασης, η ίδια ανέφερε το εξής: “Είχαμε απέναντι ένα δυνατό σήριαλ το Νησί, ίσως να μην ενδιέφερε τόσο τον κόσμο γιατί η ψυχολογία είναι διαφορετική. Ίσως να μην ήθελε τόσο να βλέπει 15 κορίτσια να χτυπιούνται για το ποια θα πάρει το μπλουζάκι πρώτη. Υπήρχαν φορές που διαφωνούσα και εγώ. Αν γίνει του χρόνου, όχι δεν θα το ξανακάνω, τελείωσε, αρκετά. Μου έκανε καλό δύο χρόνια, δούλεψα με καλή παραγωγή, πέρασα ωραία με τον Χριστόφορο, γέλασα κάποιες φορές με τον Χάρη”.

Όσον αφορά το γάμο της, η ίδια δήλωσε ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση. “Είναι δύσκολο πράγμα. Και βέβαια έχω βαρεθεί και αυτός έχει βαρεθεί. Έχουμε σκεφτεί αρκετές φορές να χωρίσουμε. Εγώ το σκεφτόμουν απʼ το δεύτερο χρόνο και μετά. Από τότε και μετά το σκέφτομαι κανα 2 φορές το χρόνο. Μπορεί και 3. Του το λέω αλλά πάντα μου λέει τα ίδια πάλι λες”, δήλωσε και πρόσθεσε πως εκείνη έπεισε τον Πέτρο Κωστόπουλο να παντρευτούν, παρόλο που εκείνος δήλωνε εργένης. “Τον κορόιδεψα. Έκανα τη γλυκούλα την καλή την ήρεμη την υπάκουη. Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε αλλά τα κατάφερα”, δήλωσε.

Όταν την ρώτησε, όμως, για τη γυναικεία ψυχολογία και την κρίση των 40, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε το εξής: “Έχουμε μια ψυχολογική βαβέλ. Τα συναισθήματά μας είναι λίγο περίεργα και τον πανικό της ηλικίας των 40 τον νιώθω ήδη. Και οι άντρες περνάτε κρίση. Αισθάνεσαι ότι κάποια πράγματα δεν τα διαπραγματεύεσαι, είναι δύσκολο. Δεν χαρίζεσαι τόσο πολύ, θες τα όχι σου να ʽναι πιο έντονα. Τα παιδιά σου μεγαλώνουν και φεύγουν και αισθάνομαι πως θα μείνω χωρίς ρόλο, δεν είναι εύκολο αυτό για μας. Τα σκεφτόμαστε περισσότερο οι γυναίκες αυτά”.

Τέλος, η Τζένη Μπαλατσινού χόρεψε για το σύζυγό της έναν μοναδικό ανατολίτικο χορό.

Δείτε εδώ το χορό!!