Στη παρέα του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ένας από τους πιο συζητημένους άντρες της πολιτικής σκηνής, ο οποίος αποκάλυψε πλευρές του εαυτού του που δεν έχει προβάλει ποτέ ξανά.

«Ήταν δική μου απόφαση και δική μου προσπάθεια να αδυνατίσω αλλά η Ευγενία με βοήθησε αρκετά» εξήγησε μόλις μπήκε στο στούντιο ο Άδωνις Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Η Ευγενία μου έκοψε τα φαγητά. Έβαζα μαγιονέζα παντού, μέχρι και με τις φακές. Έμαθα πάντως πως η γυμναστική είναι καλό πράγμα».

Δεν αρνήθηκε όμως να δικαιολογήσει γιατί στην τηλεοπτική του εκπομπή φωνάζει: «Έχω μία φοβερά εκνευριστική φωνή, είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό. Μου έλεγαν λοιπόν οι φίλοι και η οικογένεια να μην φωνάζω. Και τους είπα πως για μία βδομαδα δεν θα φωνάζω. Ε, πατώσαμε! Δεν το κάνω επίτηδες, φορτώνω και ανεβαίνουν οι τόνοι. Πολλές φορές που με βλέπω στο «Ράδιο Αρβύλα» ή στον Λάκη αναρωτιέμαι «πως είναι δυνατό να το έκανα αυτό». Το λέω αλλά όταν ακούω παράλογα πράγματα τι μπορώ να κάνω;» εξήγησε όμως πως θεωρεί τον εαυτό του «παρεξηγημένο» άνθρωπο: «Είμαι παρεξηγημένο άτομο, κυρίως λόγω της φωνής μου».

Θυμήθηκε όμως και το πως «έριξε» την Ευγενία: «Προσπαθώ να αποδείξω πως σε όσους αρέσει η ιστορία και τα αρχαία δεν είναι φυτά αλλά μπορεί να είναι και μοντέρνοι. Έτσι έριξα και την Ευγενία. Η Ευγενία είχε πολύ καλή παιδεία από μικρή. Δεν τσίμπησε κατευθείαν. Το πρώτο ραντεβού ήταν πολύ ωραίο. Είχαμε πάει κάπου να φάμε». Ο Άδωνις μίλησε όμως και για τις διαφορές που έχει με την σύζυγό του: «Στα πολιτικά με την Ευγενία ταιριάζουμε πάρα πολύ. Γενικά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Εγώ είμαι λίγο πιο χύμα εκείνη είναι πιο σφιχτή. Ακόμα και στα παιδιά είμαι πιο χαλαρός, τους κάνω όλα τα χατήρια, είναι έτσι η φύση μου. Η Ευγενία είναι άψογη μάνα, πρέπει να είναι αυστηρή για να τους βάζει όρια».

Δεν θα μπορούσε όμως να μην πει δημόσια την άποψή του για τη τηλεοπτική καριέρα της Ευγενίας Μανωλίδου σε μία περίοδο που όλοι μιλάνε γι’ αυτήν: «Την θαυμάζω πολύ στη τηλεόραση, είναι τηλεοπτικό μου δημιούργημα, εγώ την έσπρωξα. Η «Στιγμή της αλήθειας» είναι μία πολύ άσχημη στιγμή δεν θέλω να τη θυμάμαι. Δεν μπορούσα να το δω. Ήταν μία δουλειά όμως, δεν μπορούσα να της πω όχι, δεν μου άρεσε καθόλου και με έφερε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Αποδείχθηκε όμως πως έκανα καλά που της είπα να πάρει το ρίσκο».

yupi.gr