Παρέα με τον Πέτρο Κωστόπουλο βρέθηκε ο εκρηκτικός Νίκος Βουρλιώτης ο οποίος μίλησε για για τα μουσικά του ακούσματα αλλά και τη σχέση του με τη τηλεόραση.

Για το πως ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική: «Όταν έχεις κάτι μέσα σου βαθιά, βγαίνει στην επιφάνεια. Καθόμουν μπροστά στον καθρέφτη και έκανα «προπόνηση» μόνος μου. Δεν το πρόβαρα μπροστά σε κοινό».

Για τα νεανικά του όνειρα στον επαγγελματικό τομέα: «Κάποια στιγμή ήθελα να γίνω εκδότης. Το σκέφτηκα όμως πως δεν μπορώ να τα βάλω ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον και έκανα πίσω».

Για τα μουσικά του ακούσματα: «Είμαι μεγάλος φαν σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους. Αγαπούσα και αγαπάω τον Στράτο. Είμαι μεγαλωμένος με τους ήχους του Ζαμπέτα».

Για την τελευταία φορά που τσακώθηκε με κάποιον: «Τελευταία φορά έπαιξα κλωτσιές στο The Mall. Με έβρισε κάποιος εκεί που περπατούσα με μία κοπέλα. Τον ρώτησα “Τι είπες;” και ήταν σαν να έπεσε σιγή στο The Mall και μου απάντησε “αυτό που άκουσες”. Δεν περίμενα να μου πει περισσότερα. Έγραψα και τραγούδι γι’ αυτό το θέμα. Στο “Δώδεκα ακριβώς” λέει σε ένα σημείο “με γεια και το μπλουζάκι” γιατί τον έπιασα και έσκισα το μπλουζάκι του. Την επόμενη μέρα βρέθηκα πάλι στο εμπορικό. Καθήσαμε και έρχεται και μας ρωτάει ο σερβιτόρος αν θέλουμε κάτι. Είπαμε πως θέλουμε να φάμε και μας έστειλε τον μάγειρα, ο οποίος ήταν ο χθεσινός με τον οποίο πιάστηκα στα χέρια».

stylista.gr