Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό “People”, από τις 15 Δεκεμβρίου η Ευγενία Μανωλίδου φαίνεται πως απέκλεισε από τη διατροφή της τη ζάχαρη, το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα τηγανητά, πράγμα που σημαίνει ότι, τις τελευταίες 60 μέρες, δεν έχει φάει τίποτα από όλα αυτά – είναι από τις ελάχιστες διατροφικές απαγορεύσεις που επιτρέπει στον εαυτό της.

Κατά τη διάρκεια της μέρας τρώει γεύματα σε σταθερές ώρες -πρωί, μεσημέρι και κάτι ελαφρύ για το βράδυ, όπως μία σαλάτα ή γιαούρτι με φρούτα και μέλι- ενώ, κατά τη διάρκεια της μέρας, για να μην πεινάει, τρώει ωμούς ξηρούς καρπούς, όπως ωμά φουντούκια, αμύγδαλα και ξερά φρούτα – βερίκοκα και δαμάσκηνα. Όλα αυτά με μέτρο και σε μικρές ποσότητες “για να κόβουν την πείνα”, όπως παραδεχόταν η ίδια.

Η Ευγενία σηκώνεται καθημερινά στις 6.45, ξυπνάει η ίδια τα παιδιά για να ετοιμαστούν για το σχολείο τους, τρώνε όλοι μαζί πρωινό (η Ευγενία τρώει δημητριακά με άπαχο γάλα και βρώμη) ενώ, λίγο μετά, ξεκινάει να γυμνάζεται. Όταν πια φεύγουν τα παιδιά, κάνει είτε 45 λεπτά διάδρομο ή ακολουθεί οδηγίες γυμναστικής από DVD ή από το internet.

Η διατροφή της σε συνδυασμό με τη γυμναστική φαίνεται πως την έχει βοηθήσει πολύ και τα αποτελέσματά της είναι θεαματικά, αφού η Ευγενία είναι πιο όμορφη και λαμπερή από κάθε άλλη φορά.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!