Η Σίσσυ Φειδά ήταν η δεύτερη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Βράδυ» και μίλησε για τη ζωή της, τον Γιώργη Λαμπαθάκη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν κάνει σχέση μαζί του.

“Δεν είμαι σνομπ, απόμακρη μπορείς να με πεις, αλλά τι θα έπρεπε να κάνω, να ειμαι διαχυτική με τον καθένα; Θα έπρεπε να ακολουθούμε κάποιους κανόνες; Ό,τι και να κάνεις κάτι θα πουν, οπότε η λύση είναι να είσαι ο εαυτός σου. Εγώ δεν κλάιω στην εκπομπή, δεν ξέρετε όμως το τι έχει γίνει πίσω από την κάμερα”.

“Δεν χρειάστηκε να κάνω ποτέ το πρώτο βήμα με έναν άνδρα. Είμαι πολύ ανασφαλής, οπότε δεν θα έκανα σχεδόν ποτέ το πρώτο βήμα γιατί, αν μία στο εκατομμύριο θα έπαιρνα την απόρριψη, θα μου στοίχιζε πάρα πολύ”.

“Ε, κάποιος έχει έρθει με δαχτυλιδάκι.  Με τον άνθρωπο δεν τα βρίσκαμε. Του είπα πως δεν ταιριάζουμε… δεν τα βρίσκουμε. Δεν του το είπα εκείνη τη στιγμή γιατί είχε κόσμο μπροστά. Ο κόσμος ήταν οι γονείς του. Αυτό έγινε πριν τόσα πολλά χρόνια που δεν το θυμάμαι. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Στο μυαλό μου η ιδέα της δέσμευσης είναι ιδιαίτερη. Θέλω να υπάρχει γαλήνη. Όταν ένιωθα πως κάποια πράγματα μακροπρόθεσμα δεν θα είναι ήρεμα, δεν θα υπάρχει γαλήνη, το ξανασκέφτομαι”.

“Ο Γιώργης ειναι μια χαρά παιδί, και όμορφο παιδί. Είμαστε φίλοι. Πουλάω 20 ευρώ το τηλέφωνο του. Γιατί να τα φτιάξουμε; Αρχικά έχει ένα πολύ όμορφο κορίτσι και κατά δεύτερον ξεκινήσαμε ως φίλοι από τη πρώτη μέρα. Δεν γίνεται να το γυρίσουμε”.

Πηγή: yupi.gr