Παράνομη κρίθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας, η 24ωρη απεργία που εχούν εξαγγείλει για σήμερα (Τρίτη 1 Φεβρουαρίου) οι εργαζόμενοι του Μετρό.

Ωστόσο, η απεργία πραγματοποιείται κανονικά, περιφρουρείται από τους ίδιους του εργαζόμενους και ως εκ τούτου οι συρμοί του Μετρό δεν κινούνται.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία επικύρωσαν την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου τους και σήμερα και αύριο (Τρίτη και Τετάρτη) τραβούν χειρόφρενο, λόγω της 48ωρης απεργίας.

Την Παρασκευή (4 Φεβρουαρίου) τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν επίσης στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα, ενώ και την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, θα κάνουν και νέα γενική συνέλευση, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία να ακινητοποιηθούν 11 το πρωί με 4 το απόγευμα.

Οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο αποφάσισαν δύο 24ωρες απεργίες για Τετάρτη και Πέμπτη (2 και 3 Φεβρουαρίου), ενώ την Παρασκευή (4 Φεβρουαρίου) θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τρόλεϊ θα ακινητοποιηθούν σήμερα και αύριο (Τρίτη και Τετάρτη), ενώ την Παρασκευή οι εργαζόμενοι θα κάνουν στάση εργασίας 11 το πρωί με 3 το μεσημέρι.