Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απασχόλησε αρκετά τις τελευταίες μέρες τα Μέσα με τη δήλωσή του ότι είναι gay και τώρα πλέον νιώθει καλύτερα από ποτέ…

Αυτή την εποχή, όπως δήλωσε στο περιοδικό People, όλα είναι υπέροχα και στην οικογενειακή του ζωή και στη δουλειά και στην προσωπική του ζωή, κάτι που τον καθιστά πολύ ευτυχισμένο. ”Αυτή την εποχή, είμαι ερωτευμένος και σε σχέση. Είμαι πολύ καλά. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Συνέβη εντελώς ξαφνικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό”, είπε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ”Φώτης – Μαρία live”, αποκάλυψε ότι σε σχέσεις του έχει παρακαλέσει, έχει στενοχωρηθεί, έχει πει ”Δώσε μου άλλη μια ευκαιρία”, έχει φύγει στις 5 το πρωί, χτυπώντας την πόρτα πίσω του, ύστερα από καβγά. Κι όλα αυτά μέχρι τα 35 του.

Και συνέχισε: ”Πάντα ήμουν σε σχέσεις. Κοιτάζοντας το παρελθόν, ορισμένες από αυτές δεν θα έπρεπε να τις είχα συντηρήσει. Είχα μια σχέση που κράτησε 12 χρόνια, από τα 23 ,’εχρι τα 35 μου, κι άλλη μία που κράτησε 7. Έχω μείνει και μόνος μου, αλλά δεν μου πολυάρεσε. Τώρα πια είμαι και πιστός, κάτι που δεν υπήρξα πάντοτε.”

Τέλος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν στη ζωή του έχει κάνει καταχρήσεις, όπως αλκοόλ μέχρι τελικής πτώσης ή ναρκωτικά, ο Φώτης παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει τα πάντα. ”Όταν είσαι νέος, δεν καταλαβαίνεις τον κίνδυνο. Το απαγορευμένο είναι ελκυστικό. Όταν όμως, δοκιμάζεις κάτι, τελειώνει εκεί. Δεν θα γίνει η ζωή σου!”

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!