Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Γιάννης Ολιζιέρσκυ δεν είναι πλέον μαζί. Η παρουσιάστρια αναφέρει μέσα από ένα άρθρο της τα 6 στάδια που περνά ο κάθε άνθρωπος όταν χωρίζει. 

Συγκεκριμένα, στο άρθρο που έγραψε, ανέφερε πως τα στάδια που περνά κάθε χωρισμένος είναι έξι: Στο πρώτο στάδιο, νιώθεις χάλια, στο δεύτερο, αρνείσαι πεισματικά ότι έχεις χωρίσει. Στο τρίτο, η πίκρα είναι μεγάλη, στο τέταρτο επιστρατεύονται διάφορα “όπλα” για να φέρεις πίσω τον πρώην, στο πέμπτο η διάθεση έχει σκαμπανεβάσματα, και στο έκτο έχεις απλά ξεπεράσει τον πρώην.

 

Ωστόσο, μιλώντας για τη δική της σχέσης ανέφερε το εξής: “Υπάρχουν όμως και εκείνες οι ελάχιστες περιπτώσεις που σε έναν χωρισμό δεν είναι απαραίτητο να περάσεις από τις παραπάνω φάσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα ζευγάρια που έχουν ζήσει έναν πραγματικό έρωτα και μια αληθινή και βαθιά αγάπη, η οποία ωστόσο για κάποιους λόγους έχασε το δρόμο και το στόχο της”.

 

Και συνεχίζει, ακόμα πιο συγκεκριμένα: “Αν σας φαντάζει αδύνατο, πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε. Ωστόσο μέχρι και σήμερα, διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε, μιλάμε και διατηρούμε μια καθημερινή, γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες, αλλά με ειλικρίνεια για το πώς νιώθουμε”.