Στο περιοδικό People μίλησε η Βάσω Λασκαράκη (γνωστή από τη συμμετοχή της στην Πολυκατοικία), για τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, για το αν θα παντρευτεί αλλά και για την ητλεόραση.

Στην ερώτηση πως θα της φαινόταν αν την νέα σεζόν έβλεπε τον Γιάννη σε άλλο σίριαλ να φιλιέται με άλλη ηθοποιό η ίδια είπε : “Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο το παίρνεις ως δεδομένο. Σε εμάς απλώς έτυχε να ερωτευτούμε. Δεν σημαίνει πως κάθε συνάδελφό σου τον ερωτεύεσαι”.

Σχετικά με τη συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της η  ηθοποιός δηλώνει : «Πάντα ήμουν υπέρ της συγκατοίκησης. Όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο, θέλεις να ζεις μαζί του. Μένουμε καιρό μαζί και δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ μας, όλα είναι όμορφα! Δε θέλω να αλλάξω τίποτα στον Γιάννη. Είναι η χαρά της ζωής . Αισιόδοξος, δεν σε αγχώνει. Είναι πρώτος για «καραγκιοζιλίκια», του αρέσουν οι πλάκες, αυτός είναι ο χαρακτήρας του».

Για την επόμενη επαγγελματική κίνησή της λέει : “ Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Θέλω να είμαι καλά και να μην σκέφτομαι τίποτα άλλο. Μέχρι τον Ιούνιο θα πληρώνομαι για την Πολυκατοικία. Θα αρχίσω να ανησυχώ για τα επόμενα Χριστούγεννα».

Όσο για το γάμο η Βάσω είπε: «Νομίζω ότι δεν θα γίνει  κάποια πρόταση από τον Γιάννη γιατί σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Από μικρή δεν ονειρευόμουν το μονόπετρο»!

Διαβάστε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!