” Τα πόδια μου θεωρούνται κοντά, όσο απέχει ο λαιμός που από τη λεκάνη μου απέχει η λεκάνη μου από τα δάχτυλα των ποδιών μου που σημαίνει πως έχω τις ιδανικές αναλογίες για να με τεμαχίσει ένας δολοφόνος”!

“Έχω κάνει μία φορά στη ζωή μου δίαιτα και δεν μου άρεσε καθόλου. Τα λιγότερα κιλά που έχω φτάσει ήταν 56 από τη στεναχώρια όταν χώρισα από έναν μεγάλο έρωτα, αλλά μόλις συνήλθα τα πήρα πάλι πίσω”.

“Όταν ξεκίνησα τον Πρωινό Καφέ ήμουν 57 κιλά ενώ τους πρώτους πέντε μήνες επέστρεψα στο κανονικό μου βάρος που είναι 62 κιλά, τα οποία και διατηρώ από τότε. Έχω ύψος 1.70 και οι διαστάσεις μου είναι 89, 67, 98 γάμπα 37. Δεν είχα ποτέ κόμπλεξ με το σώμα μου, μου αρέσει πολύ να κυκλοφορώ με μαγιό το καλοκαίρι, και μάλιστα φοράω Brazilian!!! Το δυνατό μου σημείο πάνω μου πιστεύω και δηλώνω ότι είναι ο πισινός μου γιατί είναι τόσο- όσο, ώστε να με κάνει να νιώθω θηλυκό. Μου αρέσει να τον τονίζω με στενά τζιν κυρίως χαμηλοκάβαλα , ενώ όταν γυμνάζομαι φοράω κολάν midi, δηλαδή μέχρι τη μέση της γάμπας. Το καλοκαίρι προτιμώ τα πολύ κοντά σορτσάκια με ψηλές πλατφόρμες ενώ στα επίσημα ρούχα τονίζω την πλάτη μου, το μπούστο μου και φροντίζω πάντα τα ρούχα μου να είναι στενά για να δίνεται έμφαση στην έντονη διαφορά που έχω ανάμεσα στην πολύ λεπτή μου μέση και τους γοφούς μου”.

Ελεονώρα Μελέτη στο queen.gr