Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να κατεβάζει το Σάκη Ρουβά στην Επίδαυρο, έδωσε ο Σταμάτης Φασουλής. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε πολύ ο Σάκης να τραγουδήσει με μια λύρα σαν τον Απόλλωνα φορώντας ένα φύλο συκής.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο», ο Σάκης είναι ένας καλλιτέχνης που εκτιμά πολύ για την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει τη δουλειά του, εκφράζοντας την επιθυμία κάποια στιγμή να συνεργαστούν.

Έχοντας ανεβάσει τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Βίκυ Καγιά σε σημαντικές παραστάσεις, κατηγόρησε όσους τις επικρίνουν, λέγοντας ότι κατά βάθος όλοι αυτοί τις ζηλεύουν και θέλουν να τους μοιάσουν.

Μάλιστα, πήρε και θέση στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα σε Ζέτα Μακρυπούλια και Χρήστο Λούλη: «Δεν μπορώ να ψέξω τον Λούλη αλλά ούτε και να υποτιμήσω τη Ζέτα την οποία θαυμάζω. Είναι αξιοθαύμαστη και μόνο με την παρουσία της».

Tέλος, ο Σταμάτης Φασουλής, όρισε τη σημαίνει Τέχνη, καθώς όπως είπε «όλοι έχουμε ένα ειδικό βάρος. Τέχνη είναι να μεταφέρεις κάτι πολύ υψηλό και πανάκριβο στην καθημερινή σχέση».

Εκείνον πάντως, τον βοήθησε να κάνει Τέχνη η μητέρα του που δεν άντεχε τη σοβαροφάνεια, αλλά και το ιερό τέρας του θεάτρου, ο Δημήτρης Χορν, που δεν έβλεπε ποτέ τον εαυτό του στα σοβαρά».