Το πρώτο Dancing with the Stars της σεζόν ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αν και οι περισσότεροι διάσημοι που κλήθηκαν να χορέψουν ήταν αρκετά αυστηροί με τον εαυτό τους και παραδέχτηκαν ότι έκαναν αρκετά λάθη λόγω τρακ. 

Το φετινό πλατό μάλιστα είναι κυριολεκτικά διπλάσιο από το περσινό ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά και όλοι έπρεπε να περάσουν από το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων.

Αν και πρεμιέρα, το κλίμα στα παρασκήνια ήταν πολύ ευοίωνο και οι περισσότεροι παίκτες έδειχναν να μην έχουν αναπτύξει- προς το παρόν- τουλάχιστον ανταγωνιστικές τάσεις. Η Ελεονώρα Μελέτη τσιμπολογούσε στον μπουφέ που είχε στηθεί ακριβώς πίσω από το πλατό ακόμα και μετά την έναρξη του show, αφού γνώριζε ότι θα έβγαινε να χορέψει μετά τα μεσάνυχτα.

Αμέσως μετά την εμφάνισή της, η Νάντια Μπουλέ δέχτηκε ένα sms που την έκανε να χαρεί ιδιαίτερα και να μην μπορεί να κρύψει το χαμόγελό της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είχε την υποστήριξη της οικογένειάς της, που έδωσε το παρών από την πρώτη σειρά των καθισμάτων ενώ η πεθερά της, Μαριγώ Πατίτσα, έδειξε να δυσανασχετεί με την αυστηρή βαθμολογία των κριτών.

Βραβείο του πιο χαλαρού παίχτη της βραδιάς θα κέρδιζε σίγουρα ο Νάσος Γαλακτερός, που έδειχνε να το διασκεδάζει από την αρχή μέχρι το τέλος. Μετά την εμφάνισή του μάλιστα παρακολούθησε το επόμενο ζευγάρι από τις θέσεις του κοινού!

Όταν βγήκε στη σκηνή η Αγγελική Ηλιάδη, προκάλεσε συζητήσεις τόσο για τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, όσο για την εκπληκτική ομοιότητά της με τη Δέσποινα Βανδή- για το ίδιο θέμα έγινε μεγάλος θόρυβος και στο twitter.

H Ευγενία Μανωλίδου περίμενε μία ολόκληρη ώρα όρθια στα παρασκήνια για να μην τσαλακωθεί το φόρεμά της, ενώ της είχαν δώσει να φορέσει peep toes που ήταν ένα νούμερο μικρότερο.

Η Ναταλία Δραγούμη ήταν εκείνη που δυσκολεύτηκε περισσότερο στις πρόβες καθώς δεν μπορούσε να συννενοηθεί με το βούλγαρο παρτενέρ της που γνωρίζει ελάχιστα ελληνικά και αγγλικά.

Πηγή: yupi.gr