Η 29χρονη τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή «Βράδυ» και μίλησε για τη ζωή στη Σουηδία όταν ήταν μικρή, τους αυστηρούς της γονείς, τη σχέση της με τον σύντροφό της Τόνυ, αλλά για τα κιλά που έχει χάσει…Για τα χρόνια που πέρασε στη Σουηδία: «Ήμασταν πολύ συντηρητικοί σαν άνθρωποι, κυρίως ως προς το θέμα της οικογένειας και της θρησκείας και ακολουθούσαμε τα θέλω και τα πρέπει της κοινωνίας μας. Ήμασταν και χωρισμένοι πολιτικά σε δυο κοινότητες, από τη μια μεριά δηλαδή ήταν οι ΠΑΣΟΚ-αριστεροί και από την άλλη οι ΝΔ-δεξιοί. Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση γιατί πολλές φορές οι γονείς που υποστήριζαν τη μια κοινότητα δεν άφηναν τα παιδιά τους να μιλάνε με τα παιδιά της άλλης κοινότητας. Εμένα ο πατέρας μου ήταν Νεοδημοκράτης, αλλά ήταν γραμμένος και στις δυο κοινότητες κι έτσι έκανε το εξής με εμένα: Με πήγαινε για σχολείο στην δεξιά κοινότητα και για παραδοσιακούς χορούς στην αριστερή».

Στο σημείο αυτό, ο Πέτρος Κωστόπουλος ζήτησε από την Έλενα να του αποδείξει ότι έχει μάθει όντως να χορεύει ελληνικούς χορούς, φέρνοντας στο στούντιο μια παραδοσιακή ορχήστρα. Η Έλενα δεν του χάλασε χατήρι και “έσυρε το χορό” καταχειροκροτούμενη από το κοινό που την παρακολουθούσε.

Για τον τρόπο που μεγάλωσε: «Οι γονείς μου αναγκάζονταν να βάλουν κάποια αυστηρά όρια σε μένα. Μια φορά για παράδειγμα με είχε πιάσει η μητέρα μου να καπνίζω. Μόλις με είδε αναστατώθηκε πολύ και μου έριξε ένα γερό χαστούκι, δεν ήξερε πώς αλλιώς να αντιδράσει. Ήταν κάτι που δεν ήθελε για το παιδί της. Αλλά να ξέρεις, Πέτρο, το παιδί σου θα κάνει πάντα αυτό που θέλει εκείνο, είτε το μάθεις είτε όχι».

Για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί: «Θα έρθει κι αυτό κάποια στιγμή. Άλλωστε εγώ σε όλη μου τη ζωή κάνω baby sitting, δεν κάνω άλλη δουλειά, αφού οι περισσότερες φίλες μου είναι παντρεμένες κι έχουν παιδιά ήδη. Ξέρω να αλλάζω και πάνες φυσικά. Όλα ξέρω να τα κάνω!», είπε γελώντας.

Για τα περιττά κιλά: Έχω χάσει 5-6 κιλά. Το πώς τα πήρα τα κιλά έγινε ως εξής: Μετά τον χαμό του πατέρα μου τα Χριστούγεννα ήμουν στο «Θάλασσα». Όταν τελειώσαμε τις εμφανίσεις τότε και μέχρι να ξανανοίξουμε τον Σεπτέμβριο, είχα πάρει δυο κιλά. Μέσα σε 10 μέρες αφού γύρισα από τη Σουηδία, δε χωρούσα στα ρούχα μου! Αυτό που έκανα ήταν να πάω να κάνω ένα τσεκ-απ για να δω τι συμβαίνει και τον Μάρτιο ανακάλυψα ότι έχω θυρεοειδή. Μπορεί να είναι μια απλή αρρώστια, πολύ συχνή γιατί την έχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά πρέπει να σου πω ότι είναι μια πάρα πολύ άτιμη αρρώστια, γιατί δημιουργεί πρηξίματα, πόνους αλλά και αϋπνίες».

Για τη σχέση της με τον Τόνυ: Με τον Τόνυ είμαστε μαζί από όταν ήμουν 17 χρονών. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα σε συνέντευξή μου: Εγώ την «έπεσα» στον Τόνυ, λέγοντάς του «απόψε θα κοιμηθείς μαζί μου». Ποια ήταν η αντίδρασή του; Δεν έβγαλε μιλιά! Αλλά έτσι είμαι εγώ. Όταν θέλω κάτι πάρα πολύ και μου αρέσει πολύ, θα κάνω τα πάντα για να το κάνω δικό μου!»

Πηγή: yupi.gr