Τρίτη και τελευταία καλεσμένη ήταν η μέλλουσα μαμά Δέσποινα Καμπούρη, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της καθώς και τον επικείμενο  γάμο της με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Ταρασιάδη ( για τον οποίο μιλάει με τα καλύτερα λόγια).

Για την εγκυμοσύνη της και το όνομα που θα δώσει στην κόρη της: «Έχω μπει στον έκτο μήνα και περιμένω κοριτσάκι. Θέλαμε πολύ να γίνουμε γονείς, αλλά πάντα σε ξαφνιάζει κάτι που θα αλλάξει όλη σου τη ζωή για πάντα. Η μητρότητα δεν είναι αστείο πράγμα. Αλλά είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Το όνομα ακόμα δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά θέλω να ικανοποιήσω τον Βαγγέλη στο πρώτο παιδί. Δε θα το κάνω από υποχρέωση, αλλά με πολύ μεγάλη χαρά».

Για την ημερομηνία του γάμου της: «Θα κάνουμε πρώτα πολιτικό γάμο. Μπορεί να γίνει σύντομα, αλλά δεν ξέρουμε σίγουρα, γιατί πρέπει να μαζέψουμε τα απαραίτητα χαρτιά για να γίνει. Αν δεν προλάβουμε μέχρι να γεννήσω, θα τα κάνουμε όλα μαζί του χρόνου».

Για τον μέλλοντα σύζυγό της: «Νιώθω πολύ τυχερή γιατί μου έτυχε ένας πολύ καλός άνθρωπος. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ευχαριστημένη με τον άντρα μου. Είδες; Τον αποκαλώ από τώρα «άντρα μου»!», είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Πηγή: stylista.gr