Από τη στιγμή που βγήκε στο γυαλί έχει ακούσει τα πάντα: κριτικές, σχόλια, αποθέωση, ύβρεις. Τέσσερα τηλεοπτικά projects, τέσσερις επιτυχίες. Προφανώς κάποιοι περίμεναν την ώρα για να την γκρεμίσουν από τον τηλεοπτικό της θρόνο. Η αφορμή δόθηκε με το Dancing With The Stars Daily.

Πώς ένιωσες την προηγούμενη Τετάρτη όταν είδες τα νούμερα τηλεθέασης και το D.W.T.S. Daily έκανε μέσο όρο 6,4%;
Από το ξεκίνημα αισθανόμουν έξω απ’ τα νερά μου, γιατί εγώ ακολουθούσα, για άλλη μια φορά, ένα ξένο concept, με τις οδηγίες και τους κανόνες που μου είχαν δοθεί απ’ την αρχή, όπως κάνω πάντα σε όλα τα προγράμματα που έχω παρουσιάσει ή συμμετάσχει. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα με τις εκπομπές που παρουσίασα ήταν αρκετά θετικά.


Αυτό έγινε και με το Daily;

Ναι. Μου έδωσαν μία σαφή γραμμή, οδηγίες, το concept, το είδα πώς παρουσιάζεται στο εξωτερικό και έκανα πάνω κάτω αυτό που είδα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός ότι δεν έγινε αποδεκτό απ’ το κοινό αμέσως. Και εκεί άρχισα να σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά τι έχω κάνει λάθος. Πρέπει να ξέρεις ότι, από το ξεκίνημα όλης αυτής της πορείας, ουδέποτε έχω πανηγυρίσει κάποια επιτυχία –να βγω και να πω «σε εμένα οφείλεται αυτό»–, δεν το ’χω κάνει ποτέ, πάντα το μοιράζομαι και έτσι πρέπει. Αν όμως τώρα δεν έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα, δεν θα αποποιηθώ τις δικές μου ευθύνες.


Το Βήμα της Κυριακής γράφει για «απόλυτη συντριβή». Συμφωνείς μ’ αυτό;

Αισθάνομαι πάρα πολύ περίεργα, άσχημα, και θεωρώ ότι είναι κακό κάποιος να απαξιώνει μία εκπομπή άμα τη εμφανίσει της. Αυτό δεν είναι σωστό. Τη συγκεκριμένη κριτική μάλιστα την έχω κολλήσει στον καθρέφτη που έχω στο καμαρίνι μου, για να τη βλέπω κάθε μέρα και να προσπαθήσω να τη διαψεύσω.


Είσαι θυμωμένη ή πληγωμένη;

Έχω πεισμώσει. Θυμωμένη δεν είμαι, γιατί δεν είναι ότι έχω προσπαθήσει να κάνω κάποια πράγματα και δεν γίνονται, πληγωμένη δεν είμαι, γιατί έχω θωρακίσει πλέον τον εαυτό μου πάρα πολύ με όλα όσα έχω ακούσει. Έχω πεισμώσει όμως μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο.


Η Ζέτα Μακρυπούλια γιατί δεν ήρθε έως τώρα καλεσμένη στην εκπομπή σου;

Δεν ξέρω, πιστεύω πως θα έρθει.


Δεν το ζήτησες;

Είναι μέσα στις πολύ πρόσφατές μου επιδιώξεις. Άλλωστε, οι σχέσεις μου με τη Ζέτα είναι πολύ καλές.


Τις προηγούμενες μέρες ανυπομονούσες να τελειώσει;

Ναι. Τις προηγούμενες μέρες, όταν τελείωνε η εκπομπή, ένιωθα ανακούφιση. Έλεγα «πάει κι αυτή η μέρα. Τελειώσαμε!». Ήμουν πάρα πολύ πεσμένη.

Νιώθεις παρεξηγημένη, Ευγενία;
Σε πολλές περιπτώσεις το έχω νιώσει αυτό. Πολλές φορές μού προσάπτουν επίθετα και χαρακτηρισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με μένα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι έχουν πάρει έναν άνθρωπο, τον έχουν φτιάξει όπως θα ήθελαν να είναι και έχουν βάλει από πάνω του μία ταμπέλα με το όνομά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο DownTown που κυκλοφορεί!