Δεύτερη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου ήταν η Νατάσσα Καλογρίδη που μίλησε για τον σύντομο γάμο της, το διαζύγιό της, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, τη συμμετοχή της στο “Dancing”, τον Τρύφωνα Σαμαρά και αν θα χόρευε με γυναίκα.

Για το γάμο και το πρόσφατο διαζύγιό της: «Θεωρείς ότι είμαι βλήτο που παντρεύτηκα μέσα σε 4 μήνες, Πέτρο; Γιατί; Έπρεπε δηλαδή να κάτσω να το αναλύσω και να κάνω σύσκεψη για το αν θα το κάνω ή όχι, να το τολμήσω ή όχι; Δεν είναι ό, τι κάτσει, είναι αυτό που γίνεται πάνω στο πάθος, κάνεις αυτό που θέλεις να κάνεις. Όταν έχεις περάσει δηλαδή ένα χρονικό διάστημα με κάποιον άνθρωπο και λες ότι θα προχωρήσεις μαζί του, ποιος σου εγγυάται ότι θα έχει αίσιο τέλος; Είμαι παρορμητική, αλλά με μια βάση σταθερή, όχι του «ό, τι να’ ναι». Αυτοί που έχουν δώσει πολλές δόσεις τρέλας, δεν το καταλαβαίνουν. Κρατάω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου, αλλά τίποτα παραπάνω».

Σχετικά με την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα της: «Δεν το καταλαβαίνω ότι είμαι αλλιώτικη φιγούρα και γι’ αυτό μένω. Με έχω συνηθίσει φαίνεται και δεν το αντιλαμβάνομαι. Είμαι ηθοποιός και μου αρέσει να βγαίνουν κι άλλες πλευρές του εαυτού μου. Να τις κρατήσω κρυφές; Δεν το κάνω γιατί μου αρέσει να «παίζω», απλά αφήνω το μέσα μου να λειτουργήσει διαφορετικά. Όλοι τα έχουμε μέσα μας αυτά. Όσα μπορώ να δω, θέλω να τα δω».

Για τον Τρύφωνα Σαμαρά η Νατάσσα Καλογρίδη είπε ότι είναι ένα παιδί μες το γέλιο και τη χαρά και ότι η συμμετοχή του εκεί έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Λίγο πριν αποχωρήσει από το στούντιο, ο οικοδεσπότης της εκπομπής τη ρώτησε και για το αν θα χόρευε με γυναίκα. Ποια ήταν η απάντησή της; «Ναι αμέ! Γιατί όχι;»